Σοφία: “Γνώρισα ένα παιδί δέκα χρόνια μεγαλύτερό μου και θέλω τη βοήθειά σας…”

Καλησπέρα σας.
Ονομάζομαι Σοφία και είμαι 18 χρονών. Πρόσφατα γνώρισα ένα παιδί, δέκα χρόνια μεγαλύτερό μου και θέλω τη βοήθειά σας.

Ναι, ξέρω τι θα σκεφτείτε… 18χρονη με 28χρονο; Δεν θέλετε τα ίδια πράγματα, είστε σε διαφορετικές φάσεις στη ζωή σας μπλα μπλα μπλα. Πιστέψτε με, μου τα έχουν πει πολλοί. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως.

Εννοείται ότι με προβληματίζει η διαφορά ηλικίας που έχουμε όμως το σημαντικό είναι ότι όταν είμαι μαζί του ξεχνιέμαι και νιώθω ευτυχισμένη. Έχουμε βγει δυο-τρεις φορές και παρόλο που τα προγράμματα και των δυο μας είναι γεμάτα έρχεται να με δει ακόμα και για μία ώρα. Απλά για μια βόλτα, ίσα ίσα να μιλήσουμε.

Γνωρίζω από φίλο του ότι του αρέσω όμως δεν έχει κάνει καμία κίνηση όταν βγαίνουμε εκτός από τις προάλλες που με πήρε αγκαλιά και περπατήσαμε μαζί έτσι, κι ένα μήνυμα που μου έστειλε λέγοντάς μου ότι δεν μπορεί να βγάλει το χαμόγελό μου από το μυαλό του.

Τι περιμένει όμως και δεν κάνει κάποια κίνηση; Θέλει να με κάνει να κολλήσω;

Σοφία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. μα γιατι βιαζεσαι γλυκια μου??δωσε λιγο χρονο..φλερταρε τον οπως κανει κ αυτος!!τι θελεις να ειναι δηλαδη?λιγουρι??δεν τον νοιαζει να σε ριξει με τη μια στο κρεβατι…σε αντιμετωπιζει πιο σοβαρα!!κοιτα να το χαρεις κ αυτα τα πρωτα ραντεβου ειναι που θα θυμασαι μετα!!!ειναι τοσο ωραια και ρομαντικα…και μην κανεις καμια αποτομη κινηση και τον τρομαξεις…δες τι του αρεσει,τι θελει,τι τον γοητευει και καντα πραξη!!αντιστοιχα αστον να σε κερδισει…ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

  2. Μπορεί να έχει και εκείνος τους ίδιους προβληματισμούς με σένα, για τη διαφορά ηλικίας, και θέλει να δει κατά πόσο ταιριάζετε ή θα είσαι κανένα πιτσιρίκι που θα κλαίγεται και θα τον πρίζει με τηλέφωνα. Φαίνεται πάντως να ενδιαφέρεται, οπότε όπως λέει και η “m” απόλαυσέ το, αλλά ταυτόχρονα να έχεις και τα μάτια σου ανοιχτά, μην αφεθείς τελείως στις κολακίες του…

  3. Kαλησπερα καλη μου. αστον να σου δειξει σιγα-σιγα τι θελει ολα θελουν τον χρονο τους βλεπωντας και κανοντας… δωστου ευκαιριες προσπαθησε. και δες-κοψε-ψυχολογησε-παρατηρησε και τις κινησεις του προς σε ‘σενα. και οτι νοιωθεις και θελεις κανε μετα. κινησου. οτι ειναι να γινει θα γινει.

  4. Δε θέλει να σε κάνει να κολλήσεις, αυτά είναι κοριτσίστικα κολπάκια. Κι εκεί ακριβώς φαίνεται η διαφορά στην ηλικία σας, στον τρόπο που σκέφτεστε. Εσύ ανυπόμονη, ενθουσιασμένη, τρέχεις με 1000. Εκείνος προσγειωμένος, πιθανόν χορτασμένος από κάποιες εμπειρίες, πάει αργά, απολαμβάνει τη γνωριμία σας, προσπαθεί να μη φερθεί επιπόλαια και μετά το μετανιώσει (κι έχετε δράματα…από πλευράς σου). Το “μου αρέσει η Σοφία” δε σημαίνει κατ’ ανάγκη “έχω ερωτευτεί τη Σοφία”. Κόψε λοιπόν λιγάκι ταχύτητα και προσπάθησε να απολαύσεις τη στιγμή. Τώρα γνωριστήκατε και με 2-3 φορές που βγήκατε (μόνοι σας υποθέτω) δε μπορείς να ρωτάς “γιατί δεν έχει κάνει κίνηση ακόμα”. Αφησε τα πράγματα να έρθουν με φυσικότητα και στην ώρα τους.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More