Site icon TLIFE

Σοφία: “ Μου απαγορεύει να βγαίνω με τις φίλες μου κι αν το κάνω σπάει τα τηλέφωνα…”

Γεια σας κορίτσια!
Θέλω κι εγώ τη βοήθειά σας…

Είμαι με κάποιον και είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Το ίδιο κι αυτός. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί καθημερινά και προκαλεί τεράστιους τσακωμούς. Η ζήλια του.

Είναι αρρωστημένα ζηλιάρης. Πού κοιτάω, πού θα πάω, τι φοράω… Όλα τον ενοχλούν. Μου απαγορεύει να βγαίνω με τις φίλες μου κι αν το κάνω σπάει τα τηλέφωνα και μετά ακολουθεί τσακωμός. Με κάνει συνέχεια να κλαίω και νιώθω μονίμως ένα άγχος.

Ούτε στη δουλειά μου δεν βρίσκω ησυχία. Μου τηλεφωνεί συνέχεια, με ρωτάει τα πάντα κι αν καθυστερήσω να σηκώσω το τηλέφωνο ή δεν απαντήσω αμέσως στα μηνύματά του γίνεται ο κακός χαμός.

Έχω προσπαθήσει να του μιλήσω, του εξηγώ ότι μόνο αυτόν αγαπάω και θέλω, αλλά η κατάσταση δεν αλλάζει. Μπορώ να πω ότι χειροτερεύει κιόλας.

Πείτε μου τι να κάνω; Πώς μπορώ να τον κάνω να καταλάβει ότι μόνο αυτόν θέλω; Πώς μπορώ να τον κάνω να σταματήσει να φοβάται ότι θα κάνω κάτι με κάποιον άλλον;

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω δοκιμάσει ήδη ό,τι μπορώ. Έχω μειώσει πολύ τις συναντήσεις με τις φίλες μου, προσέχω να μην ντύνομαι προκλητικά, αφιερώνω όλον τον ελεύθερό μου χρόνο σε αυτόν, αλλά δεν αλλάζει η συμπεριφορά του.

Σοφία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr