Site icon TLIFE

Σοφία: “Μου είπε ότι υπάρχει ήδη κάποια άλλη…”

Γεια σας κορίτσια!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας γιατί μου συμβαίνει κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να διαχειριστώ.

Είμαι 32 ετών (εκείνος 39) και είχα μια σχέση για 8 χρόνια. Μέναμε μαζί από τον πρώτο χρόνο της σχέσης και όλα καλά. Δεν είχαμε ιδιαίτερους καβγάδες, η συγκατοίκηση δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα -τα βρίσκαμε απόλυτα και ταιριάζαμε πολύ σαν προσωπικότητες.

Πριν μερικούς μήνες μου ανακοίνωσε ξαφνικά ότι θέλει να χωρίσουμε. Έφυγε η Γη κάτω από τα πόδια μου. Τρελάθηκα. Τον ρώτησα γιατί, ζήτησα να το συζητήσουμε. Είμαστε τόσα χρόνια μαζί, δεν δίνεις μία και τα διαλύεις όλα.

Μου είπε ότι υπάρχει ήδη κάποια άλλη. Έπαθα σοκ. Δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Εντάξει, όπως όλες οι σχέσεις, οχτώ χρόνια μετά, είχε μπει στη ρουτίνα. Είχαμε χάσει λίγο τον μεταξύ μας ερωτισμό, αλλά δεν θεώρησα ότι αυτό είναι κάτι που θα τον διώξει από κοντά μου.

Ήμασταν πολύ δεμένοι μεταξύ μας και αγαπιόμαστε. Κάτι που δεν αρνήθηκε. Μου είπε ότι με αγαπάει, ότι έχουμε περάσει τόσα μαζί, ότι θέλει να παραμείνω στη ζωή του, να βλεπόμαστε, αλλά μέχρι εκεί.

Από τότε είμαι πάρα πολύ χάλια. Του στέλνω μηνύματα, του ζητάω να ξαναπροσπαθήσουμε, αλλά δεν το διαπραγματεύεται. Είναι μαζί της τώρα, λέει. Ποστάρουν ευτυχισμένες φωτογραφίες τους στο facebook και αυτό με διαλύει. Για να μην σχολιάσω ότι πρόκειται για ένα εντελώς αδιάφορο πλάσμα που δεν καταλαβαίνω τί της βρήκε.

Τι να κάνω; Τον θέλω πίσω; Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτόν τον χωρισμό. Κοντεύω να χάσω το μυαλό μου. Μου είναι αδιανόητο να συνεχίσω τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τι να κάνω; Πιστεύετε ότι μπορεί να είναι μια φάση και ότι θα ξαναγυρίσει όταν τη βαρεθεί;

Σοφία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr