Site icon TLIFE

Σοφία: “Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; Να του μιλήσω ανοιχτά; Κι αν φρικάρει;”

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ το πρόβλημά μου μαζί σας…

Είμαι 27 ετών και εδώ και αρκετό διάστημα είμαι μόνη μου, χωρίς σχέση. Τον τελευταίο καιρό όμως μου έχουν μπει κάτι περίεργες ιδέες και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ κι εδώ είναι που χρειάζομαι τις συμβουλές σας.

Έχω έναν φίλο εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είμαστε κολλητοί, αλλά μιλάμε συχνά και βγαίνουμε πού και πού. Αυτός σε αυτή τη φάση μόλις έχει αρχίσει να βγαίνει με μια κοπέλα που από ότι μου λέει δεν κόβει και φλέβες.

Τις τελευταίες φορές που έχουμε βρεθεί πιάνω τον εαυτό μου να τον κοιτάζει διαφορετικά. Κάτι που δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου. Του στέλνω πιο συχνά μηνύματα και κάποια βράδια κάνουμε chat μιλώντας περί ανέμων και υδάτων.

Δεν ξέρω τι να κάνω; Έχω αρχίσει και τον σκέφτομαι, έχω αρχίσει και φλερτάρω με την ιδέα να κάνω κάτι μαζί του, αλλά δεν έχω ιδέα αν του αρέσω. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; Να του μιλήσω ανοιχτά; Κι αν φρικάρει; Δεν θέλω να χαλάσω τη φιλία μας…

Σοφία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr