Site icon TLIFE

Σοφία: “Υπάρχει περίπτωση τρία χρόνια μετά να μην την έχει ξεπεράσει;”

Καλησπέρα!

Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε κάτι που έγινε και με άγχωσε πολύ.

Έχω μια σχέση εδώ και τρία χρόνια. Μια χαρά όλα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Πριν μερικές μέρες όμως κρυφάκουσα το σύντροφό μου να μιλάει στο τηλέφωνο με έναν φίλο του και να του λέει ότι συνάντησε τυχαία την πρώην του. (Νόμιζε ότι κοιμόμουνα)

Είχαν μια μεγάλη σχέση, έντονη από ότι είχα μάθει όταν τα πρωτοφτιάξαμε και ο χωρισμός ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακός. Τον πρώτο καιρό μάλιστα που ξεκίνησε η σχέση μας είχε ενοχλήσεις από εκείνη, αλλά με διαβεβαίωνε ότι τελείωσε η ιστορία. Ξέρω όμως από τον ίδιο ότι ήταν μια σχέση που τον πλήγωσε πολύ. Για αυτό και στην αρχή προχωρούσαμε αργά. Τώρα συζούμε.

Το θέμα μου είναι ότι τις τελευταίες μέρες, μετά από αυτήν τη συνάντηση έχει αλλάξει. Είναι νευρικός, έχει κλειστεί στον εαυτό του, μου απαντάει απότομα όταν ρωτάω τι έχει και γενικότερα νομίζω ότι έχει επηρεαστεί αρκετά. Εμένα δεν μου έχει πει κάτι, ούτε εγώ του είπα ότι άκουσα τη συζήτηση που είχε με το φίλο του.

Τι να κάνω; Να του μιλήσω ανοιχτά; Υπάρχει περίπτωση τρία χρόνια μετά να μην την έχει ξεπεράσει; Πώς να το χειριστώ; Πείτε μου, γιατί πραγματικά έχω χάσει τον ύπνο μου…

Ευχαριστώ πολύ,
Σοφία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr