Site icon TLIFE

Σόνια: ”Η ιστορία τσουλούσε μια χαρά μέχρι που ένα βράδυ εμφανίστηκε η πρώην του.”

Γεια σας!

Θα χρειαστώ κι εγώ τη γνώμη σας σε μια κατάσταση που αντιμετωπίζω τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω πως να την αντιμετωπίσω πια…

Εδώ και οχτώ μήνες έχω σχέση με κάποιον και τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. Τον γνώρισα από έναν πολύ δικό μου άνθρωπο. Είναι φίλοι πολλά χρόνια απλά δεν είχε τύχει να συναντηθούμε νωρίτερα. Η ιστορία τσουλούσε μια χαρά και ήρεμα, χωρίς προβλήματα και εντάσεις μέχρι που ένα βράδυ εμφανίστηκε η πρώην του.

Άρχισε τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και μερικές φορές μάλιστα εντελώς ακατάλληλες ώρες. Ο σύντροφός μου δεν αντιδρούσε. Ούτε σήκωνε το τηλέφωνο (μπροστά μου τουλάχιστον), ούτε απαντούσε στα μηνύματα. Αναγκάστηκε να μου πει ποιος είναι όταν πια σχεδόν κάθε βράδυ είχαμε ενοχλήσεις.

Έχει περάσει ένας μήνας και η πρώην του δεν σταματάει να τον ενοχλεί. Στην αρχή κράτησα διακριτική και ήρεμη στάση, αλλά δεν αντέχω πια. Έχω εκνευριστεί τρομερά και δεν ξέρω πως ακριβώς πρέπει να το αντιμετωπίσω.

Έχω μάθει από τον κοινό μας φίλο ότι ήταν μια μεγάλη του σχέση, για πολλά χρόνια, ότι ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και χωρίσανε γιατί δεν τα βρίσκανε. Συνεχώς τσακωνόντουσαν και τέτοια. Ο σύντροφός μου δεν μιλάει καθόλου για αυτό. Η αλήθεια είναι όμως ότι από τότε που άρχισαν τα τηλεφωνήματα είναι ιδιαίτερα πεσμένος. Δεν έχει αλλάξει όμως η συμπεριφορά του απέναντί μου. Μου φέρεται πολύ καλά και σωστά.

Όπως καταλαβαίνετε όμως η κατάσταση μου την έχει βαρέσει στα νεύρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν της το κόβει, γιατί δεν κάνει κάτι για να σταματήσει όλο αυτό που ζούμε. Εκείνος λέει ότι δεν φταίει σε κάτι κι ότι εκείνη είναι κολλημένη, αλλά δεν ξέρω.

Ποιος μου λέει ότι δεν μιλάνε; Ποιος μου λέει ότι δεν υπάρχει λόγος που τώρα ξαφνικά ξεκίνησε όλο αυτό; Έχουν αρχίσει και γυρίζουν διάφορα στο μυαλό μου. Ο κοινός μας φίλος μου λέει ότι είναι καλό παιδί και δεν θα έκανε κάτι που θα με πληγώσει κι ότι αυτή είναι μια τελειωμένη ιστορία, αλλά εγώ έχω επηρεαστεί και είμαι αρκετά νευρική τον τελευταίο καιρό. Με έχει πιάσει η ανασφάλειά μου και κάνω συνεχώς κακές σκέψεις.

Τι να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,
Σόνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr