Site icon TLIFE

Σόνια: “Μου αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένος…”

Καλησπέρα σας!

Πριν ένα χρόνο, σε κάποιο πάρτι φιλικού προσώπου, γνώρισα κάποιον που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Σχεδόν όλο το βράδυ μονοπώλησε το ενδιαφέρον μου. Μου άρεσαν πολύ οι τρόποι του, η κουλτούρα του και φυσικά η εμφάνισή του.

Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μου είπε ότι θα μου τηλεφωνήσει εκείνος. Το ενδιαφέρον και από την πλευρά του ήταν σαφές. Την επόμενη κιόλας μέρα μου τηλεφώνησε και κανονίσαμε να βρεθούμε για φαγητό. Πέρασα υπέροχα και γύρισα σπίτι ερωτευμένη.

Στο δεύτερο ραντεβού ήταν αρκετά νευρικός και για να μην πολυλογώ μου αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένος. Σοκαρίστηκα, απογοητεύτηκα και φυσικά απομακρύνθηκα. Εκείνος συνέχισε να μου τηλεφωνεί, να μου στέλνει μηνύματα, λουλούδια, να με διεκδικεί με έναν τρόπο που δεν το έχει ξανακάνει κανείς και τελικά εδώ και ένα χρόνο είμαστε μαζί.

Ο γάμος του, από ότι μου έχει πει, έχει πολλά προβλήματα. Εκείνη έμεινε έγκυος και για αυτό και παντρεύτηκαν. Δεν την αγαπάει, δεν είναι ευτυχισμένος και έχει αποφασίσει να χωρίσει. Το θέμα είναι όμως ότι αυτό το ακούω μήνες τώρα…

Ξέρω ότι θα με κρίνετε αρνητικά, αλλά είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Δεν μου αρέσει να τον μοιράζομαι και λυπάμαι και τη σύζυγό του που όλα αυτά γίνονται πίσω από την πλάτη της για αυτό και τον πιέζω να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Όμως έχει περάσει ένας χρόνος και μόνο δικαιολογίες ακούω.

Τι να κάνω; Δεν θέλω να χωρίσουμε.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Σόνια


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr