Site icon TLIFE

Σόνια: “Ο πρώην μου έμαθε ότι προχώρησα τη ζωή μου και εμφανίστηκε…”

Γεια σας!

Είμαι η Σόνια και πριν ένα χρόνο χώρισα από μια σχέση 4 χρόνων. Δυσκολεύτηκα είναι η αλήθεια, αλλά δεν γινόταν να παραμείνω. Τον αγαπούσα, αλλά η σχέση δεν τσούλαγε. Συνεχώς τσακωνόμασταν.

Αφού είχα χωρίσει 8 μήνες, λίγους μήνες πριν δηλαδή, γνώρισα κάποιον και η γνωριμία μας εξελίχθηκε σε σχέση. Δεν υπάρχει το πάθος που είχα στην προηγούμενη σχέση, όμως η καθημερινότητα κυλάει όμορφα και ήρεμα. Περνάω καλά.

Ο πρώην μου όμως έμαθε ότι προχώρησα τη ζωή μου και εμφανίστηκε. Μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να βρεθούμε. Αρνήθηκα. Του είπα ότι έχω σχέση, ότι είμαι καλά κι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρεθούμε.

Το θέμα είναι ότι κάνει διάφορα από τότε. Μου στέλνει λουλούδια, μου στέλνει μηνύματα σε περίεργες ώρες που είμαι με τον τωρινό μου σύντροφο και γενικά ψάχνει τρόπους να επεμβαίνει στη ζωή μου και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Φοβάμαι πως αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει η σχέση που έχω τώρα.

Τι να κάνω; Να μιλήσω στον σύντροφό μου; Να του εξηγήσω τι συμβαίνει; Θα με πιστέψει; Ο πρώην προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα είναι σαφές και παρ’ όλες τις προσπάθειές μου και τις εξηγήσεις μου δεν καταλαβαίνει.

Ευχαριστώ πολύ,
Σόνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr