Site icon TLIFE

Σόνια: “Πιστεύετε ότι βιάστηκα να τη θεωρήσω φίλη μου;”

Καλησπέρα!

Το δικό μου θέμα δεν είναι ακριβώς ερωτικό. Πρόκειται για ένα κορίτσι με το οποίο κάνω παρέα τους τελευταίους μήνες. Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο και σιγά σιγά αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια φιλία. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και να περνάμε πολύ καλά. Καμία από τις δυο μας δεν έχει σχέση.

Ένα βράδυ που βγήκαμε, γνωρίσαμε κάποιον που εμένα μου άρεσε πολύ. Κι εκείνος έδειχνε ενδιαφέρον σε μένα και όχι σε εκείνη. Γίναμε λοιπόν φίλοι στο facebook εκείνο το βράδυ και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Εννοείται πως η φίλη μου τα ξέρει όλα με κάθε λεπτομέρεια.

Κάποια στιγμή όμως είδα ότι έχει γίνει φίλος στο fb και με τη φίλη μου, χωρίς κανένας από τους δύο να μου το πει. Πιστεύω βέβαια ότι εκείνη έπρεπε να μου πει κάτι. Ότι του έστειλε friend request ή ότι της έστειλε αυτός… Δεν μου έχει πει τίποτα.

Κι ενώ της μιλάω συνέχεια για εκείνον, είχε δηλαδή την ευκαιρία, δεν έχει αναφερθεί καν στο γεγονός. Και αυτό με έχει ενοχλήσει πολύ. Έχω αρχίσει να προβληματίζομαι για το χαρακτήρα της. Και δεν καταλαβαίνω γιατί το κρατάει κρυφό.

Πιστεύετε ότι βιάστηκα να τη θεωρήσω φίλη μου ή είμαι υπερβολική; Να τη ρωτήσω ή να κάνω σαν να μην τρέχει τίποτα; Κι αν έχουν και οι δυο τους επικοινωνία κι εγώ κοιμάμαι όρθια; Με τον τύπο έχουμε ήδη κανονίσει να βρεθούμε τις επόμενες μέρες, αλλά έχω μπερδευτεί… Πείτε μου… Τι πιστεύετε;

Σόνια

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr