Site icon TLIFE

Σταματίνα: “Εδώ και ένα χρόνο έχω σχέση με κάποιον που είναι 7 χρόνια μικρότερός μου”.

Γεια σας!

Το όνομά μου είναι Σταματίνα και είμαι 37 χρόνων. Είμαι αρκετά πιεσμένη τον τελευταίο καιρό και για αυτό αποφάσισα να γράψω εδώ για να ακούσω τις συμβουλές και τις απόψεις σας. Οι φίλοι μου νομίζω δεν είναι αντικειμενικοί για να μην με στεναχωρήσουν και βλέπουν τα πράγματα αισιόδοξα και υπέρ μου.

Εδώ και ένα χρόνο έχω σχέση με κάποιον που είναι 7 χρόνια μικρότερός μου. Τα πάμε καλά, αλλά η ηλικία μπαίνει δυστυχώς εμπόδιο σε κάποια πράγματα. Είμαστε σε διαφορετική φάση ζωής εντελώς.

Εγώ νιώθω ότι με πιέζει ο χρόνος. Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά. Εκείνος είναι ακόμα στη φάση που δεν έχει χορτάσει τη ζωή. Προβλήματα επικοινωνίας δεν υπάρχουν. Ταιριάζουμε και η σχέση μας είναι όμορφη χωρίς σοβαρά προβλήματα.

Το θέμα ηλικία δεν έχει δημιουργήσει δηλαδή κάποιο πρόβλημα. Εκτός φυσικά από ένα δικό μου άγχος. Δεν του έχω κάνει κουβέντα σχετικά, ούτε καν έχουμε μιλήσει θεωρητικά για τις απόψεις μας περί γάμου, γιατί δεν θέλω να τον τρομάξω.

Όμως μέσα μου αρχίζω και πιέζομαι. Βιάζομαι. Στρεσάρομαι και μερικές φορές μου βγαίνει μια νευρικότητα που συνήθως δικαιολογώ ως κούραση από τη δουλειά.

Τι να κάνω; Να του μιλήσω ανοιχτά ώστε να δω πως βλέπει κι εκείνος τα πράγματα; Δεν ξέρω. Έχω πελαγώσει λίγο…

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Σταματίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr