Site icon TLIFE

Στεφανία: “Στα μέσα της εγκυμοσύνης ανακάλυψα πως ο άντρας μου με απατά.”

Είμαι παντρεμένη τέσσερα χρόνια. Πριν ένα χρόνο έμεινα έγκυος. Στα μέσα της εγκυμοσύνης ανακάλυψα πως ο άντρας μου με απατά. Έβγαινε κάθε μέρα, αργούσε από τη δουλειά. Το τηλέφωνο με κωδικό. Απαγορευμένο για μένα. Μου έλεγε ότι όλα ήταν ψέματα, πως είμαι τρελή, ψυχοπαθής.

Όταν γέννησα και ήμουν στο νοσοκομείο για τρεις μέρες ήταν η μάνα μου. Αυτός ερχόταν μία ώρα κι έφευγε πάλι. Ήμουν πλέον σίγουρη ότι υπήρχε άλλη. Κόντεψα να τρελαθώ. Δεν μπόρεσα να θηλάσω το παιδί μου από τα νεύρα που είχα.

Μετά από ένα μήνα έφυγε για Γερμανία. Εγώ έμενα στα πεθερικά μου στην Τουρκία. Όταν ταξίδεψα Ελλάδα-Τουρκία αυτός ήταν Ελλάδα διακοπές. Με την γκόμενα. Πάλι το κατάπια. Δεν μίλησα.

Μετά από ένα μήνα ήρθε να μας δει. Του ζήτησα λεφτά και μου είπε ότι δεν είχε. Μια πρόβλημα το αυτοκίνητο… έβγαλε χίλια προβλήματα για να μου δικαιολογήσει τα λεφτά. Ήξερα ότι έχει άλλη, αλλά δεν μπορούσα να το αποδείξω.

Το καλοκαίρι δούλευε κι εμείς πάλι εδώ. Όταν έκλεισε η σεζόν ήρθε για ένα μήνα, ώσπου ξέχασε ένα τηλέφωνο (το κρυφό που είχε) στο σπίτι. Το άφησε να φορτίζει. Δεν σκέφτηκε ότι θα το ανοίξω να δω τι έχει. Τόσο χαζός.

Ώσπου βρήκα… Μέσα είχε άλλο νούμερο, κρυφό από μένα. Και αποθηκευμένα όλα τα μηνύματα που μου απόδειξαν ότι όσο καιρό ήμουν έγκυος και μέχρι τώρα είχε άλλη. Όταν τα διάβασα έτρεμα από τα νεύρα μου.

Την πήρα τηλέφωνο να δω ποια είναι και τι ακριβώς γίνεται. Η άλλη μου τα είπε όλα, τα παραδέχθηκε όλα. Και μου είπε ότι δεν έφταιγε γιατί της έλεγε ότι ήμασταν στα χωρίσματα. Ο ψεύτης.

Η πεθερά μου δεν με αφήνει να χωρίσω. Μου λένε “Κάνε υπομονή και όλα θα φτιάξουν”. Ειλικρινά. Τι να κάνω; Θα τρελαθώ. Εν τω μεταξύ, εδώ και τόσον καιρό δεν με αγγίζει καν. Ούτε φιλιά. Μόνο καβγάδες όταν τον πλησίαζα. Και μπροστά στους δικούς του σαν να μην τρέχει τίποτα.

Στεφανία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr