Site icon TLIFE

Στέλλα: “Αρχίζουν να με ξενερώνουν αυτές οι ανασφάλειες. Νιώθω λίγο πιο άντρας σε αυτή τη σχέση.”

Καλησπέρα!
Ονομάζομαι Στέλλα και είμαι 25 ετών. Πέρυσι βγήκα από μια σχέση έξι χρόνων λόγω πολλών προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί.

Η σχέση αυτή ξεκίνησε ως σχέση εξ αποστάσεως και τα τελευταία δύο χρόνια είχε έρθει στην πόλη μου. Τέλος πάντων όλα αυτά τελείωσαν πέρσι όταν μπήκε στη ζωή μου ένα άλλο άτομο ηλικίας 39 ετών.

Περνούσαμε πραγματικά υπέροχα. Ένιωθα να βρίσκομαι στα σύννεφα. Μέναμε μαζί λόγω δουλειάς και όταν πλέον γυρίσαμε σπίτια μας συνεχίστηκε αυτή η σχέση. Απλά άρχισε να γκρινιάζει ότι δεν του αφιερώνω πολύ χρόνο, ότι έχω πολλές άλλες προτεραιότητες…

Έχει τρομερή ανασφάλεια ότι κάποια στιγμή θα τον αφήσω… Τα βρίσκουμε, τον διαβεβαιώνω ότι δεν άλλαξαν τα συναισθήματά μου, απλά άλλαξε ο τρόπος ζωής μου… Συνεχίζεται αυτό τουλάχιστον μία φορά ανά δεκαπέντε μέρες… Ότι δεν του δίνω σημασία.

Και επίσης ζηλεύει πάρα πολύ οτιδήποτε κινείται και μου μιλάει. Δεν ξέρω τι να κάνω για να του διώξω αυτήν την ανασφάλεια.

Μου λέει πως αν ήμουν πιο δοτική μαζί του δεν θα υπήρχαν αυτές οι ανασφάλειες, ούτε θα ζήλευε αν του πρόσφερα μια σιγουριά…

Δεν ξέρω πως να τον πείσω πως θέλω μόνο αυτόν και άσχετα που δεν είμαι τόσο εκδηλωτική (σαν άνθρωπος) νιώθω πάρα πολύ έντονα συναισθήματα για αυτόν…

Αρχίζουν να με ξενερώνουν αυτές οι ανασφάλειες. Νιώθω λίγο πιο άντρας σε αυτή τη σχέση…

Η γνώμη σας…???

Στέλλα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr