Site icon TLIFE

Στεργία: “Όταν είδα τον αριθμό της στο κινητό του έχασα την υπομονή μου εντελώς…”

Γεια σας!
Με λένε Στεργία και είχα σχέση για δύο χρόνια. Η σχέση μου είχε και τα καλά της, είχε και τα κακά της. Είχαμε φτιάξει τους δικούς μας κανόνες. Και οι δύο ήμασταν πολύ πιεστικοί με τον άλλον, αλλά ήταν και κάτι που επιλέξαμε και μάθαμε να ζούμε με αυτό.

Η ζήλια υπήρχε κι από τις δυο πλευρές, όπως και η αγάπη. Τις περισσότερες υποχωρήσεις τις έκανα εγώ.

Σπουδάζουμε σε διαφορετικές πόλεις, αλλά η απόσταση δεν ήταν πρόβλημα (1 ώρα) και καταγόμαστε από την ίδια πόλη, οπότε ήμασταν συνέχεια μαζί στις διακοπές.

Μετά το καλοκαίρι, όταν επιστρέψαμε, άρχισαν να χαλάνε όλα. Πήγαν οι φίλοι του διακοπές στην πόλη που σπουδάζει το αγόρι μου, έβγαινε συνέχεια, έπινε κι εμένα μου έδινε ελάχιστη σημασία.

Έβγαιναν και με μια άλλη κοπέλα που δεν ήξερα εγώ. Να επισημάνω πως δεν έχω πρόβλημα να βγαίνει με κοπέλες, αρκεί να τις ξέρω (όπως απαιτεί κι εκείνος).

Του έκανα διάφορες σκηνές και μου είπε ότι η κοπέλα είχε έρθει στο σπίτι του μαζί με τους φίλους του. Όταν είδα τον αριθμό της στο κινητό του έχασα την υπομονή μου εντελώς και τσακωθήκαμε άγρια.

Την ίδια μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε, θέλει να είναι μόνος του, να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Ράκος εγώ!

Μετά από μια εβδομάδα κι αφού έβγαινε κάθε μέρα με την άλλη και τους φίλους του μου στέλνει και μου λέει ότι θέλει να είμαστε φίλοι, να μιλάμε, να πηγαίνω να μένω στο σπίτι του κι άλλα τέτοια.

Τον ρώτησα εγώ αν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει πίσω όταν νιώσει έτοιμος και μου είπε ότι η απάντηση είναι 50-50…

Νευρίασα. Όχι μόνο με χώρισε… τον παρακάλεσα να γυρίσει, έριξα τόσο κάτω τον εγωισμό μου κι εκείνος…;;; Σκέφτηκα ότι μπορεί να με θέλει σαν καβάτζα.

Είμαι μπερδεμένη. Τον αγαπάω πάρα πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω. Θα γυρίσει πίσω; Κι εγώ τι να κάνω τότε; Μήπως να προσπαθήσω να συνεχίσω τη ζωή μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr