Site icon TLIFE

“Στην αρχή δεν το έλεγα στη φίλη μου, αλλά πριν λίγες μέρες της το είπα…”

Πέρυσι μια από τις φίλες μου τα έφτιαξε με ένα αγόρι. Είναι από τους πιο όμορφους του σχολείου. Τα είχανε τέσσερις μήνες περίπου, αλλά αυτή του είπε να χωρίσουνε γιατί δεν τον ήθελε και τόσο πολύ.

Εγώ το είχα καταλάβει ότι δεν τον ήθελε πολύ. Πολλές φορές ήταν ψυχρή μαζί του. Το θέμα είναι ότι τώρα, εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει να μου αρέσει αυτός. Δεν το περίμενα.

Βλέπετε όταν τα είχε με τη φίλη μου, ούτε καν το είχα σκεφτεί. Δεν λέω, μου άρεσε, αλλά μέχρι εκεί. Τώρα όμως θέλω να γίνει κάτι παραπάνω.

Στην αρχή δεν το έλεγα στη φίλη μου, αλλά πριν λίγες μέρες της το είπα. Έτσι κι αλλιώς, τα έχει φτιάξει με άλλον. Και μου είπε ότι δεν τη νοιάζει.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι αυτός πηγαίνει τρίτη λυκείου (εγώ πρώτη) και δεν ξέρω αν θέλει σχέση, επειδή έχει διαβάσματα -δίνει Πανελλήνιες φέτος.

Βασικά δεν ξέρω, ούτε αν του αρέσω, έστω και λίγο. Αν βρεθούμε στο σχολείο μιλάμε, αλλά δεν ξέρω. Καμιά φορά νομίζω ότι θέλει τη φίλη μου ακόμα. Έχω μπερδευτεί πολύ.

Προσπαθώ να του το δείξω, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Θέλω πολύ να με βοηθήσετε. Τι να κάνω; Μου αρέσει πολύ…

Σας ευχαριστώ!!!

Ελένη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr