Site icon TLIFE

Τάνια: “Μου αποκάλυψε ότι έχει σχέση…”

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είχα πάει στα μέρη μιας φίλης κι εκεί γνώρισα κάποιον που πραγματικά θα μπορούσε να είναι ο άντρας της ζωής μου. Έγινε κάτι μεταξύ μας, αλλά δυστυχώς αυτή η ιστορία κράτησε λίγο, γιατί έπρεπε να φύγω. Δεν μπορώ όμως να τον βγάλω από το μυαλό μου.

Δεν μπήκα στη διαδικασία καν να κρατήσω επαφή, γιατί ξέρω ότι η απόσταση και ειδικά σε μια ιστορία μόλις δύο ημερών δεν έχει νόημα. Τον σκέφτομαι όμως και εκνευρίζομαι με την τύχη μου. Γνώρισα κάποιον που πραγματικά μου αρέσει, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ούτε παίζει κάθε τρεις και λίγο να πηγαίνω εκεί.

Πριν κάποιες μέρες όμως μου έστειλε μήνυμα. Αναστατώθηκα για τα καλά. Πιάσαμε κουβέντα, με ρωτούσε τι κάνω και μέσα σε όλα, αφού με ρώτησε αν θα ξαναπάω, όταν τον ρώτησα αν παίζει να έρθει εκείνος Αθήνα μου αποκάλυψε ότι έχει σχέση.

Ξενέρωσα. Εκνευρίστηκα, αλλά τελικά επικράτησε η λογική. Έχει σχέση, είναι μακριά, οπότε προσπάθησα να το βγάλω από το μυαλό μου. Και σχεδόν τα κατάφερα μέχρι που μου ξαναέστειλε μήνυμα χθες βράδυ.

Δεν ξέρω τι να κάνω; Μου ζητάει να πάω. Μου γράφει ότι με σκέφτεται συνέχεια. Θέλει να ξαναβρεθούμε. Κι εγώ θέλω, αλλά από την άλλη θα μπλέξουμε και είναι σχεδόν προκαθορισμένο ότι θα πληγωθώ. Τι να κάνω; Είμαι πολύ καιρό μόνη και είχα πολύ καιρό να γνωρίσω κάποιον που πραγματικά να μου αρέσει… Από την άλλη, και να πάω, μου διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να μείνει όλο το βράδυ μαζί μου, οπότε καταλαβαίνετε…

Ξέρω ότι πρέπει να τον βγάλω από το μυαλό μου, αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι. Και να σας πω την αλήθεια, μπαίνω στην πειρασμό να πάρω τη φίλη μου και να ξαναπάμε.

Τι να κάνω; Πως να συγκρατήσω τον εαυτό μου;

Τάνια

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr