Site icon TLIFE

Τάνια: “Τα τελευταία χρόνια άρχισε να μου λέει ότι χρειάζεται χρόνο…”

Καλησπέρα!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας γιατί δεν ξέρω πια τι να κάνω…

Είχα μια σχέση με κάποιον για πολλά χρόνια -οχτώ για την ακρίβεια. Ξεκίνησε όταν ήμουν ακόμα στο σχολείο και συνεχίστηκε μέχρι πέρσυ. Στην αρχή (όπως πάντα) ήταν όλα πολύ ωραία μεταξύ μας και δεν είχαμε ποτέ ιδιαίτερα προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια όμως άρχισε να μου λέει ότι χρειάζεται χρόνο.

Να μην σας τα πολυλογώ, έπειτα από εντάσεις και αρκετά on-off χωρίσαμε οριστικά γιατί εκείνος όπως είπα ήθελε “το χρόνο του”. Όπως καταλαβαίνετε διαλύθηκα. Με πήρε από κάτω και προσπαθούσα να συνέλθω. Εγώ ήμουνα ακόμα πολύ ερωτευμένη μαζί του. Ήταν ένας άνθρωπος που πίστευα ότι δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Ταιριάζαμε πολύ, επικοινωνούσαμε, περνούσαμε όμορφα.

Αυτόν τον έναν χρόνο που έχουμε χωρίσει, έχω μάθει ότι εκείνος έχει βγει με διάφορες άλλες κοπέλες. Εγώ τίποτα. Μερικές φορές πίεσα τον εαυτό μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Βγήκα με κάποιον αλλά ήταν μόνο από αντίδραση. Κι όσο ήμουν σε αυτό το ραντεβού το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τι ωραία που περνούσα στη σχέση μου.

Τον τελευταίο καιρό έμαθα ότι έχει κάνει κανονική σχέση και τρελάθηκα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια κάποια επικοινωνία. Εκείνος είναι που μου τηλεφωνεί, όχι εγώ. Για να δει τι κάνω, που είμαι και τέτοια…

Μου το επιβεβαίωσε κι ο ίδιος ότι έχει κάνει σχέση. Αλλά εγώ έχω μείνει στάσιμη. Ακίνητη. Προσπαθώ να συνέλθω και δεν μπορώ. Προσπαθώ να συνεχίσω τη ζωή μου και μου είναι αδύνατο. Μέσα μου βαθιά ακόμα ελπίζω κι αυτό είναι που με κάνει ακόμα πιο έξαλλη με τον εαυτό μου…

Τι θα με συμβουλεύατε; Χρειάζομαι πραγματικά τη βοήθειά σας;

Τάνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr