Site icon TLIFE

Τάνια: “ Θέλω να είμαι ειλικρινής, σκέφτομαι να του το πω “

Καλησπέρα!

Νομίζω τα έχω κάνει λίγο σαλάτα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Εγώ έχω μια σχέση εδώ και τρία χρόνια. Είμαστε μια χαρά. Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Πριν ένα χρόνο περίπου άρχισα να κάνω παρέα με ένα κορίτσι από τη σχολή. Αυτή δεν έχει σχέση. Κολλήσαμε σχετικά γρήγορα γιατί πραγματικά ταιριάζουμε και περνάμε φανταστικά μαζί.

Βγαίνουμε, γελάμε πολύ και επειδή μου αρέσει η παρέα της μερικές φορές προτιμώ να βγαίνω μαζί της περισσότερο από το να είμαι με το αγόρι μου. Νιώθω, πως να σας το πω… κορίτσι! Είμαι ανέμελη, ελεύθερη. Δυο κορίτσια που το διασκεδάζουν.

Το αγόρι μου έχει αρχίσει φυσικά να παραπονιέται λίγο, γιατί όπως σας είπα βγαίνουμε αρκετά συχνά, αλλά το κουμαντάρω. Το πρόβλημα είναι ότι ένα βράδυ, σε κάποιο κλαμπ που πήγαμε, μεθύσαμε, γελάσαμε πολύ, χορέψαμε και γνωρίσαμε δύο τύπους.

Εγώ φιλήθηκα με τον έναν (πολλές φορές) και φεύγοντας του έδωσα και το τηλέφωνό μου. Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν. Μάλλον δεν σκεφτόμουν…

Από εκείνο το βράδυ νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Νιώθω τύψεις, νιώθω άβολα κάθε φορά που βλέπω τον σύντροφό μου και πνίγομαι. Θέλω να είμαι ειλικρινής, σκέφτομαι να του το πω, αλλά από την άλλη δεν είμαι έτοιμη για μία άσχημη κατάληξη. Πολύ πιθανόν να με χωρίσει και δεν θέλω.

Κι έχω και τον τύπο να μου τηλεφωνεί… και δεν ξέρω! Έχω μπερδευτεί. Δεν του έχω πει ακόμα ότι έχω σχέση. Δεν ξέρω καν αν θέλω να τον ξαναδώ. Μου άρεσε η φάση εκείνο το βράδυ, αλλά μέχρι εκεί… Κάτι όμως με κρατάει και δεν του το κόβω. Τι μου συμβαίνει;

Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω!

Βοήθεια pleeeease…

Τάνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr