Site icon TLIFE

Τάνια: “Τώρα λοιπόν όλα είναι ή μοιάζουν ιδανικά κι εγώ ζω με το φόβο.”

Γεια σας κορίτσια!
Θα ήθελα κι εγώ τις συμβουλές σας και αν μπορείτε να με βοηθήσετε…

Εδώ και κάποιους μήνες -πέντε για την ακρίβεια- έχω σχέση με ένα αγόρι που μοιάζει να είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Μου αρέσει πολύ, μου συμπεριφέρεται άψογα, με προσέχει, με κάνει να νιώθω ασφαλής, δεν με κάνει να ζηλεύω. Μου δείχνει ότι με θέλει και μου φέρεται πολύ σωστά.

Ταιριάζουμε πάρα πολύ. Είμαστε το τέλειο ζευγάρι! Θα μου πείτε τώρα ποιο είναι το πρόβλημα; Το πρόβλημα είμαι εγώ και οι φοβίες μου.

Γενικά δεν μπορείς να με πεις και τυχερή στις προσωπικές μου σχέσεις. Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά. Και ειδικά στην τελευταία και πιο μεγάλη μου σχέση (2 χρόνια) πληγώθηκα πολύ.

Τώρα λοιπόν όλα είναι ή μοιάζουν ιδανικά κι εγώ ζω με το φόβο. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι μου συμβαίνει και συνεχώς πιστεύω ότι από κάπου θα προκύψει το πρόβλημα. Νομίζω ότι η άψογη συμπεριφορά του μπορεί να είναι θέατρο, ρόλος. Φοβάμαι συνεχώς και δεν μου αρέσει καθόλου η κατάσταση στην οποία βρίσκομαι.

Δεν μπορώ να απολαύσω τις όμορφες στιγμές μαζί του, είμαι πολύ καχύποπτη και συγκρατημένη. Δεν μου έχει δικαίωμα για το παραμικρό. Δεν μου έχει δημιουργήσει αμφιβολίες ποτέ. Κι όμως εγώ ζω με το φόβο.

Τι να κάνω; Σας παρακαλώ, πείτε μου τι θα μπορούσα να κάνω;

Ευχαριστώ
Τάνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr