Site icon TLIFE

Τάνια: “Βγαίνω με κάποιον ο οποίος είναι εφτά χρόνια μικρότερός μου.”

Γεια σας!
Εδώ και τρεις μήνες έχω αρχίσει να βγαίνω με κάποιον ο οποίος είναι εφτά χρόνια μικρότερός μου. Εγώ είμαι 36. Είπα να ασχοληθώ, μιας και δεν έπαιζε κάτι άλλο στη ζωή μου, με την προϋπόθεση ότι δεν θα εμπλακώ συναισθηματικά.

Τα πράγματα δεν έρχονται όμως όπως τα προγραμματίζεις και τον τελευταίο καιρό πιάνω τον εαυτό μου να έχει ερωτευθεί. Οι φίλοι μου δεν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα σε αυτό. Βρίσκω εγώ όμως. Είμαι 36. Κι αυτό που επιθυμώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι κάτι σοβαρό και σταθερό, κάτι που δεν μπορεί να μου το προσφέρει εκείνος γιατί είναι σε εντελώς διαφορετική φάση ακόμα.

Κάθε μέρα αποφασίσω να το σταματήσω και τελικά κάνω πίσω γιατί δεν μπορώ. Ούτε μπορώ να του μιλήσω για τις επιθυμίες μου. Μου το έχει κάνει σαφές ότι δεν είναι στα άμεσα πλάνα του η σοβαρή δέσμευση. Ούτε όμως έχει παίξει και κάτι άλλο στη ζωή μου.

Πείτε μου, τι θα κάνατε στη θέση μου; Πιστεύετε ότι είμαι υπερβολική; Δεν έχω περιθώρια να χάνω χρόνο και νομίζω ότι αυτό κάνω…

Σας ευχαριστώ,
Τάνια


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr