Site icon TLIFE

Θάλεια: “Γνώρισα κάποιον σε ένα από τα πιο δημοφιλή application γνωριμιών και αυτό με αγχώνει”

Γεια σας!

Μετά από τις προτροπές αρκετών φίλων μου έφτιαξα κι εγώ προφίλ σε ένα από τα πιο δημοφιλή application γνωριμιών. Πραγματικά είναι κάτι που δεν είναι καθόλου του στιλ μου και ήμουν πολύ αρνητική αρχικά.

Λίγο όμως οι συζητήσεις με τους φίλους μου, λίγο η συνειδητοποίηση ότι αρκετοί είναι αυτοί που ασχολούνται με αυτού του τύπου τα applications πια και λίγο η αγανάκτηση που τίποτα δεν κινείται στην προσωπική μου ζωή τον τελευταίο καιρό με έκαναν να κάνω τελικά αυτό το προφίλ.

Όπως καταλαβαίνετε γνώρισα κάποιον. Ή μάλλον είδα κάποιον που μου άρεσε στη φωτογραφία που είδα. Εδώ και λίγες μέρες έχουμε ξεκινήσει να επικοινωνούμε με μηνύματα και όπως είναι φυσικό μου ζήτησε να βρεθούμε.

Θέλω, αλλά φοβάμαι. Θα ήθελα να τον γνωρίσω, να βγω για έναν καφέ μαζί του, αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι μήπως ο τρόπος που ξεκίνησε αυτή η ιστορία είναι τέτοιος που θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι αποζητώ μια σεξουαλική επαφή και μόνο.

Δεν ξέρω. Οι φίλοι μου επιμένουν πως υπάρχουν σχέσεις αρκετές που έχουν ξεκινήσει κάπως έτσι, αλλά εγώ εξακολουθώ να ανησυχώ και να καθυστερώ τη συνάντησή μας. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω αγχωθεί πάρα πολύ.

Δεν είμαι και ο πιο συντηρητικός άνθρωπος του κόσμου, αλλά αυτού του τύπου οι επαφές με αγχώνουν. Πιστεύω ότι είναι λίγο δύσκολο να ξεκινήσει μια όμορφη, κανονική σχέση κάπως έτσι και πιστεύω ότι ο άλλος δεν σε παίρνει και τόσο στα σοβαρά. Από την άλλη η προσωπική μου ζωή είναι τόσο αδιάφορη που πραγματικά κάτι πρέπει να κάνω.

Θάλεια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr