Site icon TLIFE

Θάλεια: “Το θέμα μου είναι ότι εδώ και τρεις μήνες έχω σχέση με τον κολλητό του πρώην μου”.

Γεια σας!
Θα ήθελα κι εγώ τη γνώμη σας πάνω σε κάτι που με απασχολεί…

Το θέμα μου είναι ότι εδώ και τρεις μήνες έχω σχέση με τον κολλητό του πρώην μου. Με τον πρώην μου δεν είχαμε και κάτι ιδιαίτερο. Μια μικρή σχέση χωρίς ουσία, με πολλούς τσακωμούς και διαφωνίες. Δεν ταιριάζαμε καθόλου, οπότε πολύ γρήγορα ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Δεν μιλάμε καν πια.

Τον κολλητό του τον είχα γνωρίσει εκείνο το διάστημα και τον συνάντησα τυχαία μια μέρα στο Μετρό, όταν γύριζα από το γραφείο. Είπαμε να μιλήσουμε και λίγες ώρες μετά με έκανε add στο facebook. Ένα βράδυ άρχισε να μου στέλνει μηνύματα στο fb, ανοίξαμε κουβέντα, μετά από λίγες μέρες συναντηθήκαμε κι από τότε είμαστε μαζί. Είμαστε ερωτευμένοι, περνάμε όμορφα, ταιριάζουμε και δεν τσακωνόμαστε καν.

Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε είναι ότι ο φίλος μου νιώθει πολύ άβολα με αυτήν την κατάσταση, δεν θέλει να το πει ακόμα στον κολλητό του (και πρώην μου) με αποτέλεσμα να κρυβόμαστε, να μην πηγαίνουμε όπου θέλουμε και να κρατάμε μυστικά. Τον αγχώνει ιδιαιτέρως η κατάσταση, από την άλλη όμως -επειδή το έχουμε συζητήσει- δεν το διαπραγματεύεται καν το να χωρίσουμε.

Με έχει κουράσει όλο αυτό το κρυφτούλι. Στο κάτω κάτω δεν είχα και καμιά ιδιαίτερα σοβαρή σχέση με τον πρώην μου. Εκείνος φοβάται για το πως θα επηρεάσει αυτό τη φιλία τους και δεν νιώθει έτοιμος ακόμα να του μιλήσει.

Δεν ξέρω τι να κάνω… Θέλω επιτέλους να συμπεριφερόμαστε σαν κανονικό ζευγάρι. Δεν θέλω άλλο να κρυβόμαστε. Από την άλλη, με αγχώνει λίγο το γεγονός της αποκάλυψης γιατί δεν ξέρω κατά πόσο ο πρώην μου θα τον επηρεάσει και τι θα του πει για μένα.

Ξέρω πως είναι αρκετά άβολη κατάσταση, αλλά είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και πολύ ερωτευμένοι. Τα ψέματα όμως δεν οδηγούν ποτέ σε καλή κατάληξη έτσι δεν είναι;

Θάλεια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr