Site icon TLIFE

Thalia: “Εσείς τι πιστεύετε ότι συμβαίνει; Καμιά συμβουλή για να εξερευνήσω το θέμα περισσότερο;”

Γεια σας!

Πήρα το θάρρος να σας γράψω γιατί με έχει προβληματίσει κάτι εδώ και αρκετό καιρό. Είμαι με το αγόρι μου κοντά στα πέντε χρόνια τώρα εκ των οποίων τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είμαστε σε σχέση από απόσταση, επειδή σπουδάζω στο εξωτερικό.

Πριν από τρία χρόνια, ένα καλοκαίρι που είχα γυρίσει από erasmus είχαμε πάει διακοπές: εγώ, το αγόρι μου (Άλεξ), η αδερφή του (Αλίκη), η κολλητή της αδερφής του (Μιρέλα) και ο κολλητός του αγοριού μου (Μάκης).

Ήταν μάλιστα κανονισμένο να γίνει κατάσταση μεταξύ του Μάκη και της Μιρέλας. Ωστόσο, η Μιρέλα, που εγώ πρώτη φορά στις διακοπές την είχα δει, έλεγε σε μας ότι κάτι παιζόταν με κάποιον -λέει- που δούλευε σε ένα νησί και δεν ήθελε τον Μάκη.

Την έπιανα όμως σε άσχετες στιγμές να κοιτάει περίεργα τον δικό μου, να πετάει χαζές σπόντες του στιλ: “το ζώδιό σου ταιριάζει πάρα πολύ με το τάδε”, που τύχαινε να είναι το δικό της… Με αποκορύφωμα το εξής συμβάν…

Είχαμε πάει οι τρεις μας να πιάσουμε ξαπλώστρες και σε κάποια φάση γυρνάει αυτή και μπροστά μου του ζητάει να της βάλει αντηλιακό! Το αγόρι μου με ρώτησε σαστισμένος: “Να βάλω;”. Κι εγώ είπα: “Με ρωτάς; Κάνε ό, τι καταλαβαίνεις” και πήγα για βουτιά. Ok, πολύ ηλίθιο από μέρους μου, αλλά δεν το περίμενα!

Αυτός της έβαλε. Εγώ μετά κρατούσα μούτρα σε αυτόν μόνο. Σιγά μην έδειχνα τίποτα στην άλλη! Και φρόντισα έκτοτε να ξεκόψω με την αδερφή του με την οποία κάναμε πολύ παρέα μέχρι πρότινως. Ο λόγος; Η Μιρέλα ήταν κολλητής της και όποτε λέγαμε να πάμε κάπου η Αλίκη όλη την ώρα ήταν… “α, να έρθει και η Μιρέλα!”

Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι με ό, τι είχε γίνει εγώ πλέον δεν την πήγαινα τη Μιρέλα. Ούτε να τη δω! Με τα πολλά, πέρασε ο καιρός. Τσέκαρα το facebook του φίλου μου γιατί την είχε friend και του ξεκαθάρισα ότι πρέπει να τη διαγράψει. Αυτός αρχικά έλεγε: “Πως θα το κάνω από τη μια μέρα στην άλλη; Είναι κολλητή της αδερφής μου κι αν ρωτήσει γιατί την διέγραψα τι θα πω;” κλπ., αλλά μπίρι-μπίρι τη διέγραψε.

Και πριν από ένα χρόνο περίπου που ξεκίνησα να σπουδάζω έξω, ξαναφούντωσα γιατί είδα στο account του (ναι, ναι… πήρα τον κωδικό γιατί με σχέση από απόσταση ήθελα να ξέρω τι γίνεται και διαβάστε…) η Μιρέλα είχε πάρει χαμπάρι προφανώς ότι δεν τον είχε φίλo και έστειλε friend request. Το “ignorisa”, ξανάστειλε, το “ignorisa”, ξανάστειλε κι έβαλα αυτή τη φορά το φίλο μου να μπει και να το κάνει ignore γιατί ο ίδιος ισχυριζόταν ότι αυτή όπως του έλεγε η Αλίκη την ενδιέφερε άλλος, ότι αποκλείεται να τον ήθελε κλπ.

Μετά από αυτό ζήτησα από τον φίλο μου να μιλήσει με την αδερφή του και να τη ρωτήσει ξεκάθαρα αν η Μιρέλα τον γούσταρε. Με τα χίλια ζόρια, δύο μήνες παρακαλώ (πως να το πει στην αδερφή του με τέτοιο τρόπο που να μην μη εκθέσει γιατί όλοι είχαν καταλάβει ότι δεν την πήγαινα πλέον τη Μιρέλα) της είπε για αυτά.

Η Αλίκη έλεγε ότι δεν υπήρχε περίπτωση, ότι η Μιρέλα είχε άλλον -όχι γκόμενο, κάποιον που κάτι παίζει και είναι φαντάρος- κι ότι μάλλον έστελνε… έτσι, για να μου τη σπάσει. ΗοΗο… δηλαδή να μου τη σπάσει στέλνοντας friend request που εγώ αν ο φίλος μου δεν έδινε κωδικό δεν θα τα έβρισκα ποτέ; Τέλος πάντων, από όλο αυτό είμαι εγώ η υπερβολική;

Τέσσερις περιπτώσεις υπάρχουν και πείτε μου…

1. Η Μιρέλα είναι ένα χαζό και ηλίθιο που απλά στέλνει τέτοια requests κι έχει τέτοια συμπεριφορά γιατί είναι χαζή (έτσι λέει ο φίλος μου).

2. Η Μιρέλα γουστάρει το φίλο μου, αλλά ο φίλος μου δεν ανταποκρίνεται.

3. Η Μιρέλα γουστάρει το φίλου μου και έχει παιχτεί κάτι άλλο που δεν ξέρω.

4. Η Μιρέλα δεν τον γουστάρει και απλά όλα γίνονται για να μου τη σπάσει (έτσι λέει ο φίλος μου που προσπαθεί να με πείσει ότι είμαι η μία και μοναδική και με τον οποίο πάμε για αρραβώνα όταν με το καλό τελειώσω)

Εσείς τι πιστεύετε ότι συμβαίνει; Καμιά συμβουλή για να εξερευνήσω το θέμα περισσότερο και πως; Κι αν όλα αυτά γίνονται απλά για να μου τη σπάσει…
Έχει ένα πολύ ηλίθιο στιλ αυτή, όλη την ώρα πετάγεται να πει τη γνώμη της, ακόμη κι όταν είχε συμβεί κάτι οικογενειακό της Αλίκης, χωνόταν να μάθει τι συμβαίνει… Όταν ήμασταν διακοπές και ήταν να παίξουμε trivial αγόρια-κορίτσια ο φίλος μου έλεγε: “αχ, όχι η κοπέλα μου σε αυτήν την ομάδα, τα ξέρει όλα” και η Μιρέλα έσπευσε να πει: “ε, κι εμείς ξέρουμε…”

Ουφ! Αρκετά σας είπα. Η σειρά σας… 🙂

Thalia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr