Site icon TLIFE

Θεώνη: “Χτύπησε το τηλέφωνό του από αυτήν και το σήκωσα εγώ…”

Καλησπέρα σας!
Διάβαζα κάποιες από τις ιστορίες των κοριτσιών και επειδή βρίσκομαι κι εγώ στην ίδια κατάσταση θα ήθελα τη συμβουλή σας.

Ήμουν με ένα παιδί δύο χρόνια αρραβωνιασμένη (δεν μέναμε μαζί). Υπήρχαν κάποια προβλήματα από τις οικογένειες και από άλλους παράγοντες, ποτέ όμως από εμάς.

Πριν δύο μήνες γνώρισε μία από τη δουλειά του, έκανε σχέση μαζί της, μου ζήτησε να χωρίσουμε και έμεινε σε αυτήν είκοσι μέρες.

Μετά από κάποιο διάστημα γύρισε σε μένα δήθεν μετανιωμένος… Έλεγε ότι με αγαπάει, ότι είμαι η ζωή του και μου ζητούσε να συγχωρήσω το λάθος του. Μου είπε ότι ξεκαθάρισε οριστικά με την άλλη κι ότι θέλει να προσπαθήσουμε ξανά.

Τον δέχτηκα πίσω. Ήμασταν καλά μέχρι που έστειλε αυτή ένα μήνυμα στο κινητό του να πάει στο σπίτι της γιατί ο άλλος της είχε στείλει πρώτος ότι ήθελε να τη δει κι ότι του λείπει. Την επόμενη μέρα χτύπησε το τηλέφωνό του από αυτήν και το σήκωσα εγώ. Και διαπιστώθηκε ότι συνέχιζε να παίζει και με τις δυο μας.

Εγώ βρέθηκα με την κοπέλα και μου έδειξε μηνύματα που έστελνε αυτός, τηλέφωνα, φωτογραφίες. Έχει τρελαθεί το μυαλό μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω, ειλικρινά.

Εγώ είχα στηριχτεί σε αυτόν τον άνθρωπο. Πίστευα ότι θα περνούσαμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί κι αυτός κατηγορούσε εκείνη σε μένα κι εμένα σε κείνη.

Και όλα αυτά τα περνάω γιατί έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί τον αγαπούσα και τον αγαπάω ακόμα παρότι έχει κάνει τόσα. Νιώθω πάρα πολύ άσχημα και δεν ξέρω τι να κάνω.

Θεώνη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr