Site icon TLIFE

“Τι στάση να κρατήσω απέναντί της και πως να το χειριστώ;” Η Χρύσα θέλει τη γνώμη σου…

Γεια σας!

Έχω διαβάσει αρκετές ιστορίες και οι περισσότερες σχετίζονται με σχέσεις. Η δικιά μου δεν είναι τέτοιο στιλ, αλλά αφορά στη φίλη μου και κολλητή μου.

Γνωριζόμαστε 3 χρόνια. Πολλές φορές που με απασχολούσε κάτι το συζητούσα μαζί της.

Τον τελευταίο καιρό, επειδή έχω θυροειδή και πήρα κιλά, έγινα και μανούλα πρόσφατα, άρχισα με τον τρόπο μου να κάνω την γυμναστική μου. Κάποιες φορές πάνω στη συζήτηση λέγοντάς της ότι θα ήθελα να χάσω κιλά γιατί δεν μου αρέσει η εικόνα μου ποτέ δεν μου είπε κάτι σαν φίλη, να με παρακινήσει στην προσπάθεια που κάνω.

Είναι όμορφη κοπέλα και αδύνατη. Κι εγώ είμαι όμορφη κοπέλα δεν λέω.

Γενικά οι διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων διαπίστωσα ότι τα τελευταία χρόνια δεν γίνονται εύκολα. Αφού και στο γυμναστήριο βλέπω κάτι αδύνατες κι εγώ ξεχωρίζω στην εμφάνιση από τα παραπανίσια κιλά κι ενώ δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας αναρωτιέμαι μήπως σχολιάζουν την εμφάνιση τη δικιά μου.

Συγνώμη αν σας κούρασα… Απλά με απασχολεί τι στάση να κρατήσω απέναντί της και πως να το χειριστώ… Θα ήθελα και μια γνώμη διαφορετική.

Ευχαριστώ,
Χρύσα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr