Site icon TLIFE

Τίνα: “Είναι καλό παιδί, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά”

Γεια σας!
Χρειάζομαι κι εγώ τη γνώμη σας σε κάτι που με απασχολεί.

Είμαι 38 χρόνων και είμαι μόνη μου εδώ και αρκετό καιρό. Είχα σχέσεις στο παρελθόν που δεν είχαν καλή κατάληξη και εδώ και τρία χρόνια είμαι χωρίς σχέση. Υπήρχαν κάποιοι άντρες που μου άρεσαν αλλά δεν προέκυψε ποτέ τίποτα αξιόλογο.

Το θέμα μου είναι ότι στις φετινές διακοπές γνώρισα κάποιον φίλο μιας φίλης, ο οποίος είναι πολύ συμπαθητικός. Αυτός έδειξε αμέσως ότι ενδιαφέρεται. Είναι δύο χρόνια μεγαλύτερός μου και καθόλου -εμφανισιακά- του γούστου μου.

Είναι όμως καλό παιδί, συμπεριφέρεται με ευγένεια, δείχνει σοβαρός και έχει χιούμορ. Οι φίλοι μου με πιέζουν να του δώσω μία ευκαιρία, αλλά δεν ξέρω. Από τη μία έχω κουραστεί να είμαι μόνη μου, σκέφτομαι και την ηλικία μου, από την άλλη όμως δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά. Και η εμφάνιση για μένα ήταν πάντα κάτι σημαντικό.

Οι φίλοι μου με λένε ρηχή και ότι σε μια σχέση δεν παίζει και τόσο ρόλο η εμφάνιση του άλλου, αλλά ο χαρακτήρας. Δεν διαφωνώ, αλλά…

Έχω προσπαθήσει να πείσω, να πιέσω τον εαυτό μου. Διατηρώ από το καλοκαίρι μια επικοινωνία μαζί του (όχι πολύ συχνή) μέσω fb, αλλά κάθε φορά που αποφασίζω να βγω μαζί του τελευταία στιγμή κάνω πίσω.

Χρειάζομαι πραγματικά τη γνώμη σας. Δεν ξέρω τι να κάνω…

Τίνα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr