Site icon TLIFE

Τίνα: “ Γιατί της δείχνει τα μηνύματά μου και τα e-mails μου κάνοντάς την να πιστεύει ότι εγώ τον ενοχλώ;”

Πριν λίγο καιρό είχα σχέση με κάποιον. Αν και δεν ήταν ο τύπος μου εμφανισιακά με γοήτευσε με την προσωπικότητά του. Όμως κάτι που δεν είχα καταλάβει τότε ήταν το γεγονός ότι ήταν κολλημένος με την πρώην γυναίκα του που είχε αποβιώσει. Αν και προσπαθούσα να τον κάνω ευτυχισμένο εκείνος ήταν κολλημένος στο παρελθόν!

Φοβόταν τα πρώην πεθερικά του και τη μάνα του με αποτέλεσμα σπάνια να κοιμόμαστε μαζί ή να πηγαίνουμε διακοπές. Φοβόταν ακόμα και να με βάλει στο facebook γιατί είχε μέσα φίλους της.

Εγώ ύστερα από λίγο καιρό δεν άντεξα ούτε αυτήν την κατάσταση, ούτε την ανυπόφορη ζήλια του (φαντάσου ότι έψαχνε ακόμα και τις αποδείξεις από το super market για να δει που ήμουν όταν δεν απαντούσα στα τηλεφωνήματά του), ούτε τα πολύ συχνά ταξίδια του στο εξωτερικό και του είπα να χωρίσουμε.

Αυτός μου είπε ότι θα αλλάξει και συνεχίσαμε για κάποιο διάστημα -πότε να είμαστε μαζί και πότε όχι- με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να του πω ότι δεν αντέχω άλλο και ότι θέλω μια φυσιολογική σχέση.

Χωρίσαμε οριστικά κι εγώ ξεκίνησα κάτι με κάποιον άλλο. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο Γολγοθάς μου. Από τη μία να μου λέει ότι έχει άλλη σχέση εξ αποστάσεως (αυτή μένει Έβρο, ενώ εμείς Αθήνα) και της δίνει ό,τι δεν έδωσε ποτέ σε μένα κι από την άλλη να με παρακαλάει να είμαστε ξανά μαζί, να μου αφιερώνει τραγούδια στο linkedin, να μου λέει ότι θα τη χωρίσει, ότι δεν αξίζει για αυτόν (τη θεωρεί άσχημη και δεύτερη), ότι την έχει μόνο για το σεξ και ότι δεν ενδιαφέρεται για εκείνη. Μάλιστα μου απέδειξε ότι στα γενέθλιά του δεν ήταν καν μαζί -αυτός Αθήνα με τους φίλους του κι αυτή στον Έβρο στο facebook μέχρι τις 2 η ώρα.

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, γιατί δεν χωρίζει οριστικά, αλλά είναι σε μια κατάσταση on-off; Γιατί της δείχνει τα μηνύματά μου και τα e-mails μου κάνοντάς την να πιστεύει ότι εγώ τον ενοχλώ ενώ εκείνος με παίρνει τηλέφωνο δύο η ώρα το πρωί στο σταθερό του σπιτιού μου;

Γιατί της επιτρέπει να με εξευτελίζει δημοσίως στο facebook; Θέλει να με πληγώσει, να με εκδικηθεί; Τι θέλει;

Tina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr