Site icon TLIFE

Τίνα: “Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που χωρίσαμε. Πριν ένα μήνα μου τηλεφώνησε ξανά…”

Γεια σας κορίτσια!

Θέλω να μοιραστώ κι εγώ το πρόβλημά μου μαζί σας μήπως και καταφέρετε να με βοηθήσετε…

Ήμουν σε μια σχέση για ένα χρόνο με κάποιον, ο οποίος σε γενικές γραμμές δεν μου φερόταν και πολύ καλά. Είχαμε διάφορα προβληματάκια. Εξαφανιζόταν, δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά μου ή στα μηνύματά μου, δύσκολα κάναμε διάλογο χωρίς να καταλήξει σε τσακωμό.

Όλο αυτό κράτησε ένα χρόνο όπως σας είπα και χωρίσαμε. Εκείνος μου ζήτησε να τελειώσει γιατί όπως μου είπε δεν άντεχε όλη αυτήν την πίεση από πλευράς μου.

Πέρασαν δύο χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι πάντα τον σκεφτόμουνα και δεν ένιωσα ποτέ ότι ουσιαστικά τον ξεπέρασα. Φυσικά κι έκανα κάποιες άλλες σχέσεις χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Πριν ένα μήνα περίπου μου τηλεφώνησε ξανά. Να σημειώσω εδώ ότι στο ενδιάμεσο διάστημα δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Από το facebook του όμως είδα ότι κι αυτός είχε κάνει κάποια σχέση, αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.

Αρχίσαμε να μιλάμε φιλικά και το κλίμα μεταξύ μας είναι ωραίο. Δεν ξέρω αν είναι που έχουμε καιρό να μιλήσουμε ή αν αυτά τα δύο χρόνια τον ωρίμασαν αλλά μοιάζει και ακούγεται διαφορετικός. Βρεθήκαμε και κάποιες φορές έξω για ποτό και περάσαμε πραγματικά όμορφα.

Το θέμα μου είναι ότι έχω αρχίσει να τον θέλω ξανά. Εκείνος δεν έχει κάνει ερωτική κίνηση, ούτε έχει πετάξει κάποιο υπονοούμενο, αλλά γιατί με πήρε; Ξαφνικά με έχει ανάγκη σαν φίλη;

Τι να κάνω; Πως να το χειριστώ; Να ανοίξω συζήτηση, να τον ρωτήσω γιατί με ξαναπήρε γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουμε θίξει το θέμα -σαν να μην τρέχει τίποτα. Να κάνω κάτι ή να περιμένω από εκείνον κάποια κίνηση; Είναι συνέχεια στο μυαλό μου. Νομίζω ότι τον έχω ερωτευθεί ξανά και μάλιστα πολύ. Δεν θα αντέξω όμως κι άλλη απόρριψη…

Βοήθειαααα!

Τίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr