Site icon TLIFE

Τίνα: “Το πρόβλημά μου είναι με την καλύτερή μου φίλη. Νιώθω ότι της αρέσει να με επισκιάζει”

Γεια σας!

Με λένε Τίνα και είμαι 33 ετών. Το πρόβλημά μου είναι με την καλύτερή μου φίλη. Θα σας εξηγήσω…

Είμαστε από πολύ μικρές μαζί και πολύ δεμένες. Όμως τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να με εκνευρίζει ιδιαίτερα η συμπεριφορά της. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια πολύ όμορφη κοπέλα. Αντικειμενικά πιο εμφανίσιμη από μένα. Σε εκείνη είναι που θα πέσει το μάτι των άλλων πρώτα.

Πιστεύω όμως ότι με τον τρόπο της το προκαλεί. Νιώθω ότι της αρέσει να με επισκιάζει με αποτέλεσμα να μην έχω καταφέρει να κάνω σχέση εδώ και πολύ καιρό.

Είναι πολύ κοινωνική, πολύ επικοινωνιακή και πάντα γίνεται το επίκεντρο της παρέας. Ακόμα κι όταν υπάρχει στην παρέα κάποιος που μου αρέσει εκείνη θα τραβήξει με τη συμπεριφορά της όλη την προσοχή.

Όχι όμως ότι έχει κάνει κάτι με κάποιον που μου αρέσει. Ούτε έχει γίνει όμως κάτι με μένα μιας και όλοι ασχολούνται με εκείνη οπότε εγώ μπαίνω στο περιθώριο.

Τον τελευταίο καιρό όλο αυτό έχει αρχίσει να με ενοχλεί πολύ και η αλήθεια είναι ότι έχω απομακρυνθεί. Είμαι αρκετά ψυχρή μαζί της και ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει ειπωθεί κάτι της έχω δείξει ότι την αποφεύγω κατά κάποιο τρόπο.

Νομίζω ότι η συμπεριφορά της, ο χαρακτήρας της είναι κάτι που τελικά δημιουργεί εμπόδια στην προσωπική μου ζωή. Της αρέσει όποτε είμαστε μαζί να με επισκιάζει κι αυτό είναι κάτι που πια δεν το θέλω στην καθημερινότητά μου.

Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω;

Τίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr