Site icon TLIFE

Το Love Story της Άντζελας που σε λίγο καιρό παντρεύεται

©lennywolf - Fotolia.com

Θα σας πω και τη δική μου ιστορία, όπου πήρα ένα μάθημα ζωής…

Η ιστορία μου ξεκίνησε πριν 9 χρόνια περίπου, όπου γνώρισα μια κοπέλα και γίναμε κολλητές. Μάλιστα, έμενε απέναντί μου.
Η φίλη μου έχει έναν αδερφό, τον Π., όπου και με αυτόν γίναμε αυτοκόλλητοι. Βγαίναμε κάθε μέρα και περνάγαμε όμορφα. Ένιωθα πως δεν με κοιτούσε μόνο φιλικά, αλλά τελικά αποδείχτηκε λάθος γιατί μου γνώρισε έναν φίλο του, όπου μάλιστα μεσολάβησε να κάνω σχέση μαζί του…
Ε, λοιπόν, εγώ έκανα αυτή τη σχέση η οποία δεν πήγε καλά και χωρίσαμε. Ο Π. ήταν πάντα κοντά μου και συζητούσαμε τα πάντα… Ήταν το άλλο μου μισό και κάναμε τα πάντα μαζί: βγαίναμε, κοιμόμασταν μαζί σαν φίλοι, ερχόταν στην πόλη που σπούδαζα και έμενε μαζί μου αρκετές μέρες.
Έβλεπα ότι με αγαπάει κάπως αλλιώς, όχι μόνο φιλικά και του το είπα. Ξέρετε τι έκανε; Με φίλησε στο μέτωπο και μου είπε: είμαστε μόνο φίλοι… Εγώ, του έδωσα την ευκαιρία, αλλά ένιωθα λάθος τελικά. Τον είχα ερωτευθεί και μάλιστα από την πρώτη στιγμή, απλά δεν το παραδεχόμουν…
Τον αγαπούσα, αλλά έκανα λάθος, οπότε μείναμε πολύ καλοί φίλοι -όπως πάντα άλλωστε, και τον έβγαλα ερωτικά από το μυαλό μου.
Ο καιρός περνούσε και η φιλία μας ήταν σταθερή στο χρόνο. Σε όλο αυτό το διάστημα που τον ξέρω δεν έκανε καμία σχέση παρά μόνο της μιας βραδιάς. Όταν τον ρωτούσα γιατί, μου έλεγε πως αγαπάει μια κοπέλα που είναι απαγορευμένη για αυτόν.
Στη συνέχεια έκανα μια υπέροχη σχέση και ερωτεύτηκα τρελά. Παραμέλησα λίγο τον Π. Μου έκανε παράπονα, αλλά παραμέναμε φίλοι. Αφού πέρασαν τρία χρόνια και ήμουν ακόμα πολύ καλά με τον καλό μου, η κολλητή μου παντρευόταν και ήμουν πολύ χαρούμενη.
Στον γάμο της χορεύαμε με τον Π. και μου πρότεινε να πάμε έξω από το κέντρο μια βόλτα… Εκεί μου είπε πως από την ημέρα που με γνώρισε είναι ερωτευμένος μαζί μου, ότι δεν έχει αγαπήσει άλλη κοπέλα, πως με θέλει δίπλα του και ότι το εμπόδιό του ήταν η αδερφή του και ο φίλος του που είχα κάνει σχέση τότε.
Εγώ σοκαρίστηκα και του θύμησα την ευκαιρία που του είχα δώσει και ότι τώρα έχω μια πολύ καλή σχέση… Δεν μίλησε και μου είπε να φύγουμε μακριά από όλους και όλα και να γίνουμε ευτυχισμένοι! Του είπα ότι δεν μπορώ, ότι είμαι ευτυχισμένη στη σχέση μου… Και τότε μου είπε να τον φιλήσω έστω για μια φορά με πάθος και το έκανα.
Τον φιλούσα κι έτρεμε. Τα μάτια του έτρεχαν δάκρυα. Με ρώτησε αν τον αγαπάω, του είπα ΝΑΙ και συνέχισα να τον φιλάω για λίγο ακόμα. Του είπα πως τον αγαπάω κι έφυγα… Τον άφησα εκεί να κλαίει και εξαφανίστηκα από τη ζωή του.
Με έπαιρνε τηλέφωνο. Δεν απαντούσα. Ερχόταν στο σπίτι μου και δεν του άνοιγα. Κάποια στιγμή ένα από τα πολλά του μηνύματα ήταν: “Ήσουν, είσαι και θα είσαι η γυναίκα της ζωής μου, χωρίς εσένα δεν υπάρχω, πεθαίνω μακριά σου”…
Φοβήθηκα και έτρεξα κοντά του μην μου πάθει κακό. Τον βρήκα άσχημα. Όταν με είδε, μου είπε πως με περίμενε. Μου έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού του και ένα εισητήριο για Ιταλία… Μου είπε μόνο μια κουβέντα: “Σ’αγαπάω περισσότερο και από τον ίδιο μου τον εαυτό. Ό, τι και να αποφασίσεις αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ!”.
Εγώ δεν τον ακολούθησα. Αυτός εξαφανίστηκε για ένα χρόνο. Δεν ξέραμε που ήταν και όταν γύρισε με πήρε αγκαλιά και μου είπε πως είναι ακόμα φίλος μου…
Σε λίγο καιρό παντρεύομαι τον άντρα για τον οποίο άφησα τον Π. και όταν το έμαθε μου είπε να είμαι ευτυχισμένη και αν ποτέ το μετανιώσω, κλειδιά και εισιτήριο θα με περιμένουν για πάντα για να πάω κοντά του…
Άντζελα
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr