Τοξοτάκι: “Εγώ τώρα δεν ξέρω τι να κάνω… Δεν ξέρω τι να υποθέσω…”

Καλησπέρα κι από μένα!
Μου αρέσει πολύ ένα παιδί, το οποίο λείπει στο εξωτερικό αυτόν τον καιρό και τον άλλο μήνα θα επιστρέψει. Γνωριζόμαστε χρόνια, στο παρελθόν υπήρξε φλερτ μεταξύ μας, αλλά μέχρι εκεί, όχι κάτι περισσότερο.

Πριν ένα μήνα, μου έστειλε μήνυμα και μιλούσαμε. Όταν του ξαναέστειλα εγώ μετά από καναδυό βδομάδες, μιλήσαμε πάλι, αλλά στο τελευταίο μου μήνυμα φαίνεται ότι δεν το έχει διαβάσει οπότε σταματήσαμε εκεί.

Εγώ τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Αφήστε που σκέφτομαι ότι επίτηδες δεν το έχει διαβάσει, αλλά και πάλι… δεν ξέρω τι να υποθέσω.

Να του ξαναστείλω ή θα φανώ λυσσάρα; Εσείς τι με συμβουλεύετε;

Ευχαριστώ!!!!!
Τοξοτάκι

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τωρα ποιά είναι ακριβώς η απορία σου; Αν πρέπει να του ξαναστείλεις ή αν θα φανείς λυσσάρα; Για να πιστεύεις οτι μπορεί και να το κάνει και επίτηδες κάτι δεν μας λές… Οπότε ναι, επίτηδες το κάνει, μη στέλνεις τιποτα γιατι και λυσσάρα θα φανείς και τρελαμένη

  2. ΣΤΕΙΛΤΟΥ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΤΕ ΑΣΤΟΝ

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More