Τον θέλει, τη θέλει… αλλά δεν γίνεται τίποτα. Η Χριστίνα ζητάει τη συμβουλή σου…

Γεια σας κορίτσια!
Καιρό σκεφτόμουν να γράψω τη δική μου ιστορία, αλλά δίσταζα. Νομίζω πως τώρα ήρθε η ώρα να ζητήσω τη συμβουλή σας μιας και βρίσκομαι σε αδιέξοδο.

Είμαι 20 χρόνων, φοιτήτρια. Τον Νίκο (το αγόρι που με ενδιαφέρει) τον γνωρίζω 14 χρόνια. Εκείνος είναι 25. Οι γονείς μας ήταν πολύ φίλοι. Η αλήθεια είναι πως ήταν ο παιδικός μου έρωτας και πάντα μου άρεσε ιδιαίτερα.

Εκείνος τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε σχέση από την οποία χώρισε πριν έξι μήνες. Από την πρώτη στιγμή που χώρισε άρχισε να με πλησιάζει, όχι και τόσο φιλικά.

Η αλήθεια είναι πως ποτέ τα πράγματα δεν ήταν μεταξύ μας εντελώς φιλικά -πάντα υπήρχε το ερωτικό στοιχείο.

Άρχισε, λοιπόν, να με φλερτάρει έντονα. Κι εγώ το ίδιο. Κάποια στιγμή μιλήσαμε για το θέμα μας, καθώς εγώ πίστευα ότι δεν το βλέπει τόσο σοβαρά όσο εγώ και μου είπε ότι αισθάνεται πολλά πράγματα για μένα, ότι του αρέσω, ότι έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να είμαστε μαζί, αλλά… έχει διάφορα κολλήματα λόγω των οικογενειακών μας σχέσεων.

Από τότε, έχει περάσει αρκετός καιρός. Συνεχίζει να με φλερτάρει, να μιλάμε συνέχεια… Έχουμε βρεθεί και ήταν ολοφάνερο πως ανάμεσά μας υπάρχει κάτι πολύ δυνατό, αποφεύγει όμως να μιλήσουμε σοβαρά.

Τι πρέπει να κάνω εγώ; Έχω σκεφτεί πολλά πράγματα και δεν καταλήγω κάπου!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Xristina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Βρε κορίτσι μου κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θα γίνει μεταξύ σας. Το σωστό για μένα θα ήταν να πάρει εκείνος πρωτοβουλία και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αλλά από οτι βλέπω δεν είναι διαθετειμένος! Η άποψη μου είναι να του μιλήσεις και αν πάλι δεν καταλήξετε κάπου τότε νομίζω είναι καιρός να προχωρήσεις..!!

  2. Κοπελα μου αν σε θελει ας κανει το πρωτο βημα.Ενταξει το γεγονος οτι υπαρχει οικογενειακη φιλια μεταξυ των γονιων σας αυτο μπορει ισως καπου να τον φοβιζει με το σκεπτικο οτι αν δημιουργησετε σχεση που όμως θα εχει μαθευτει και στην πορεια ανακαλυψετε οτι δεν ταιριαζετε, τοτε ισως να διαταρραχθουν οι οικογενειακες σχεσεις σας, ομως αν δεν δοκιμασετε καλη μου πως θα καταλαβεται αν ταιριάζεται ή οχι?Εγω θα σου προτεινα να ξεκινηστε στην αρχη κρυφά, χωρις να δωσετε αφορμες και σχολια για τυχον ενδεχομενη σας σχεση στους γονεις σας, κι αν δειτε με τον καιρο οτι ταιριαζεται τοτε ανακοινωστε το και θα δειτε οτι τα πραγματα ίσως να ειναι πολυ καλυτερα απ΄όσο θα μπορουσατε να φανταστειτε.
    Ξανα κανε του καποια συζητηση του νεαρου φιλου σου δωστου με επιχειρηματα να καταλάβει οτι απ΄άυτη την σχεση μπορει να βγει κατι πολύ ωραιο αν βαλει τους φοβους και τις ανασφαλειες του στην ακρη. Αν δεις γλυκια μου οτι παραυτα δεν θελει και φοβαται τοτε προχωρα παρακάτω και αφησε τον.Οτι ειναι γραφτο να γινει θα γινει, αν οχι προσπερασε το και προχωρα παρακατω.Εισαι πολυ νεα και εχεις όλη την ζωη μπροστα σου.

  3. αν τον θες τοσο πολυ μιλησε του βρες θαρρος και ξεκαθαρισε την κατασταση μονο ετσι θα ξεκαθαριστουν και τα συναισθηματα σου για εκεινον……!!!!!δεν εχω καταλαβει τι κολληματα εχει ακριβως αυτο ηταν αναμενομενο εφοσον γνωριζεστε χρονια και να γνωριζονται και οι γονεις σας……!!!!!!!

  4. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΠ’Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ. ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ. ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΡΕΦΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΖΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

  5. μπορεί να σκέφτεται οτι εφόσον έχετε αυτό το φιλικό δέσιμο των γονιών σας, μια ενδεχόμενη σχέση μαζί σου να τον βάλει σε ευθύνες…για το μέλλον της σχέσης σας και γενικά… Οπότε το σκέφτεται διπλά και τρίδιπλα.
    Γι’αυτό δεν κάνει ξεκάθαρη κίνηση. Οτι τον γουστάρεις το ξέρει, μην ανησυχείς. Τα υπόλοιπα σκέφτεται.

  6. aplh ypo8esh pou thn kanete k oi dyo dyskolh me th symperifora sas.ti eidous oikogeneiakes sxeseis exete?gt fovatai toso poly thn apokalypsh?milhste k 3eka8ariste efoson 8elete o enas ton allon.an ta kollhmata tou einai pio entona ap’oti nomizeis,tote den se 8elei pragmatika.an se agapaei ,8a balei thn agaph sas panw ap’ola.se diaforetikh periptwsh,proxwra!!!!!!!!!!!!!

  7. κοριτσια σας ευχαριστω ολες!gella μου,με ξερει 15 χρονια,απο μικρο παιδι.δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο να κανεις σχεση με μια οποιαδηποτε κοπελα και το ιδιο με καποια που ξερεις τοσα πολλα χρονια.

  8. Ένα μ?νο θα πω. Όταν γουστάρεις μια κοπέλα πάρα πολύ θα κινήσεις γη και ουρανό για να είσαι μαζί της. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αν ήθελε θα έκανε την κίνηση. Οι άντρες δεν αναλύουν όπως εμείς οι γυναίκες. Παίζεις το ρόλο της ασπιρίνης (παυσίπονο) αφού είχε σχέση 4 χρόνων. Ο έρωτας είναι αλλού για σένα. Όχι με αυτόν τον χαλβά.

  9. Προφανώς αυτό που τον κρατάει πίσω είναι κάτι που κι εσένα θα έπρεπενα σε βάλει σε σκέψεις λιγάκι. Στην περίπτωση που κάνετε σχέση και είστε μαζί και μετά για κάποιο λόγο χωρίσετε, μετά τα πράγματα θα είναι δύσκολα για εσάς υπό την έννοια πως θα υπάρχει μία τριβή λόγω της σχέσης των γονιών σας. Δεν έχει σημασία αν θα το μάθουν(βέβαια αν τομάθουν κ χωρίσετε εκεί θα γίνουν πιο δύσκολα τα πράγματα). Θέλει σκέψη η αλήθεια είναι,αλλά όχι τραγικά πράγματα! Όσο και να το συζητήσετε βέβαια για το πώς θα διαχειριστείτε έναν ενδεχόμενο χωρισμό σας να ξέρεις πως στην πραγματικότητα δεν θα είναι ρόδινα τα πράγματα. Εννοώ πως όταν χωρίζεις δεν μπορείς να το καλουπώσεις αυτό και να πεις “οκ, τώρα αντιδρώ πολιτισμένα” ειδικά αν ο λόγος του χωρισμού είναι κάτι όπως μια απιστία. Αν θες τη γνώμη μου δείξτου καθαρά πώς νιώθεις, και ξεκαθάρισε τη θέση σου, αλλά σκέψου και μέσα σου όλες τις ενδεχόμενες επιπτώσεις! 🙂

  10. eixa kai gw mia analogh istoria….htan filoi oi goneis mas kai autos kollhtos tou adelfou mou…. alla skeftotan polu tis sxeseis pou eixe me thn oikogeneia mou kai ola ta sxetika…an me rwthseis ti kataferta 8a sou pw ena pragma…katafera na meinw kollhmenoi mazi tou gia xronia kai telika na mhn ginei tpt wspou gnwrisa ena allo paidi kai eimaste 3 xronia mazi….proxwra parakatw glukia mou an deis oti pernaei o kairos kai de ginetai tpt!!!..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More