Site icon TLIFE

Τον θέλει, τη θέλει… αλλά δεν γίνεται τίποτα. Η Χριστίνα ζητάει τη συμβουλή σου…

Fotolia

Γεια σας κορίτσια!
Καιρό σκεφτόμουν να γράψω τη δική μου ιστορία, αλλά δίσταζα. Νομίζω πως τώρα ήρθε η ώρα να ζητήσω τη συμβουλή σας μιας και βρίσκομαι σε αδιέξοδο.

Είμαι 20 χρόνων, φοιτήτρια. Τον Νίκο (το αγόρι που με ενδιαφέρει) τον γνωρίζω 14 χρόνια. Εκείνος είναι 25. Οι γονείς μας ήταν πολύ φίλοι. Η αλήθεια είναι πως ήταν ο παιδικός μου έρωτας και πάντα μου άρεσε ιδιαίτερα.

Εκείνος τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε σχέση από την οποία χώρισε πριν έξι μήνες. Από την πρώτη στιγμή που χώρισε άρχισε να με πλησιάζει, όχι και τόσο φιλικά.

Η αλήθεια είναι πως ποτέ τα πράγματα δεν ήταν μεταξύ μας εντελώς φιλικά -πάντα υπήρχε το ερωτικό στοιχείο.

Άρχισε, λοιπόν, να με φλερτάρει έντονα. Κι εγώ το ίδιο. Κάποια στιγμή μιλήσαμε για το θέμα μας, καθώς εγώ πίστευα ότι δεν το βλέπει τόσο σοβαρά όσο εγώ και μου είπε ότι αισθάνεται πολλά πράγματα για μένα, ότι του αρέσω, ότι έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να είμαστε μαζί, αλλά… έχει διάφορα κολλήματα λόγω των οικογενειακών μας σχέσεων.

Από τότε, έχει περάσει αρκετός καιρός. Συνεχίζει να με φλερτάρει, να μιλάμε συνέχεια… Έχουμε βρεθεί και ήταν ολοφάνερο πως ανάμεσά μας υπάρχει κάτι πολύ δυνατό, αποφεύγει όμως να μιλήσουμε σοβαρά.

Τι πρέπει να κάνω εγώ; Έχω σκεφτεί πολλά πράγματα και δεν καταλήγω κάπου!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Xristina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr