Site icon TLIFE

Τόνια: “Έχει αδυνατίσει, έχει ομορφύνει, έχει πολύ ενέργεια, μοιάζει άλλος άνθρωπος”

Καλησπέρα!
Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ κάτι που με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό…

Έχω μια σταθερή σχέση εδώ και αρκετά χρόνια. Κοντεύουν δέκα και πρόσφατα αρραβωνιαστήκαμε με σκοπό σύντομα να παντρευτούμε.

Συζούμε εδώ και αρκετά χρόνια και όπως σε όλες τις μακροχρόνιες σχέσεις η ρουτίνα έχει επηρεάσει αρκετά τον τρόπο ζωής μας. Προτιμούμε να μένουμε σπίτι, δεν πολυβγαίνουμε, αράζουμε με ταινίες στον καναπέ σχεδόν κάθε βράδυ, πηγαίνουμε σε αρκετές οικογενειακές και συγγενικές υποχρεώσεις (και δικές του και δικές μου). Ζούμε σαν παντρεμένοι.

Τον τελευταίο καιρό όμως ο σύντροφός μου έχει αλλάξει πολύ. Έχει αδυνατίσει, έχει ομορφύνει, έχει πολύ ενέργεια, μοιάζει άλλος άνθρωπος. Η αλλαγή του είναι τόσο μεγάλη που με έχει πραγματικά προβληματίσει. Είναι συνεχώς κεφάτος. Έχει ξεκινήσει γυμναστήριο και το μόνο διαφορετικό που έχω παρατηρήσει στο περιβάλλον του είναι η εμφάνιση ενός παλιού φίλου.

Να σας πω την αλήθεια έχουν μπει ψύλλοι στα αφτιά μου. Μια φίλη μου είπε πως τέτοιες αλλαγές συμβαίνουν όταν κάτι τρέχει. Μήπως έχει βρει κάποια άλλη; Τι να κάνω; Πως θα μάθω;

Ο ίδιος όσες φορές τον έχω ρωτήσει τι έχει πάθει που απαντάει πως δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα. Απλά κουράστηκε να βλέπει έτσι τον εαυτό του και αποφάσισε να αλλάξει.

Δεν ξέρω. Οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες που πραγματικά έχω φοβηθεί. Τι να κάνω; Τι με συμβουλεύετε;

Τόνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr