Site icon TLIFE

Τζέλα: “Η δική μου ιστορία θα μπορούσε να είναι ένα ολιγόλεπτο δράμα… Θέλω τη συμβουλή σας”

H δική μου ιστορία θα μπορούσε να ήταν ένα ολιγόλεπτο δράμα…

Πριν πέντε μήνες γνώρισα ένα παλικάρι, τον Στέλιο. Είχαμε πάει σε ένα σπίτι να δούμε μια ταινία. Η ταινία κατέληξε σε τραγωδία λόγω του άσχημου σεναρίου… κι αρχίσαμε να μιλάμε οι δυο μας. Ένιωθα να με φλερτάρει, αλλά εμένα το αυτάκι μου δεν ίδρωσε!

Έπειτα από πέντε μήνες εντελώς τυχαία κανονίζουν να βγούμε σαν παρέα. Πηγαίνω κι εγώ. Ένιωθα ότι η έλξη ήταν πιο δυνατή. Μου μιλούσε διαρκώς. Για να μην πολυλογώ με φιλούσε ώσπου να φύγουμε…

Την επομένη βρεθήκαμε. Όλα ήταν τέλεια. Με φιλούσε με τέτοιο πάθος που είχα “τρομοκρατηθεί”! Όμως τις επόμενες μέρες τίποτα. Ούτε ένα τηλέφωνο. Του έστελνα εγώ συνήθως. Αναρωτιόμουν γιατί μου είχαν πει την καψούρα του μαζί μου… και δεν καταλάβαινα… ούτε ακόμη!

Είμαστε πολύ λίγο μαζί (δύο εβδομάδες). Εγώ κάθε μέρα του στέλνω από ένα μήνυμα. Εκείνος μου απαντάει μετά από δέκα ώρες, με πολύ τυπικότητα. Δεν ξέρω τι να κάνω… Δεν έχουμε πει κάτι, αν είμαστε μαζί… Και πως να είμαστε δηλαδή; Χωρίς να αναρωτιέται για μένα;

Όμως όταν είμαστε μαζί με προσέχει. Έχει τέτοιο πάθος για μένα. Με λίγα λόγια πετάμε στα σύννεφα, αλλά τι να το κάνω; Όταν δεν είμαστε μαζί δεν τον νοιάζει η ύπαρξή μου.

Καταλαβαίνω ότι εργάζεται κι εγώ είμαι άνεργη. Καταλαβαίνω ότι από τις 8 το πρωί γυρίζει στις 10 το βράδυ, αλλά μέχρι πότε; Αν τώρα δεν μου δείχνει κάτι που είναι νωρίς μετά τι θα γίνει;

Με έχει κουράσει τόσο πολύ αυτή η κατάσταση που δεν ξέρω τι θα κάνω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτόν τον άντρα τον θέλω στη ζωή μου και ο λόγος είναι ότι αν συμμορφωθώ θα με κάνει ευτυχισμένη και το ξέρω. Αν όμως όχι;

Οι γύρω μου, μου λένε να ξεκαθαρίσω: αν είμαστε μαζί γιατί τα κάνει όλα αυτά; Αλλά τι; Όταν τον βλέπω δύο με τρεις φορές την εβδομάδα… θα νομίζει ότι τον πιέζω.

Το μόνο που ξέρω ότι θα κάνω είναι ότι πλέον δεν πρέπει να τον αναζητήσω, είναι το μόνο σίγουρο. Και το θέμα είναι ότι ξέρω από την αδερφή του (το έμαθα από φίλη) ότι είναι καιρό μόνος του και ότι δεν έχει κάποια άλλη κοπέλα στη ζωή του.

Θέλω μια συμβουλή για το πως να τον προσεγγίσω!!!!

Τζέλα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr