Site icon TLIFE

Vasia: “Άρχισε μετά από κάποιο σημείο να με χτυπάει σχεδόν κάθε φορά που μαλώνουμε…”

Γεια σας! Θέλω να σας πω κι εγώ το πρόβλημά μου και να μου δώσετε κάποιες συμβουλές, γιατί είμαι πολύ μπερδεμένη…

Είμαι 20 χρόνων κι εδώ και δύο χρόνια είμαι με κάποιον που με έκανε ό,τι ήθελε, μου έλεγε τι να κάνω και ουσιαστικά μου έλεγχε τη ζωή και είχε το πάνω χέρι στη σχέση μας… -αν κι έπρεπε να το διαχειριστώ από την αρχή σωστά το θέμα για να μην καταλήξουν έτσι τα πράγματα.

Άρχισε μετά από κάποιο σημείο να με χτυπάει σχεδόν κάθε φορά που μαλώναμε για ασήμαντους λόγους. Όπως ήταν φυσικό άρχισα να τον φοβάμαι για αυτά που μου έκανε. Ήταν λες κι έβλεπα έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο και κάθε φορά μου υποσχόταν πως δεν θα επαναληφθεί…

Δεν ξέρω όμως γιατί καθόμουν… Ίσως γιατί φοβόμουν να του πω να χωρίσουμε; ίσως γιατί τον αγαπούσα; Ίσως γιατί πίστευα τα λόγια του;

Για να μην πολυλογώ, είχε περάσει αρκετός καιρός που ήμασταν μια χαρά και μαλώναμε σπάνια χωρίς να με χτυπάει. Προέκυψε όμως ένα άλλο πρόβλημα που με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και δεν ξέρω τι να κάνω…

Μου έχει εκφράσει την αντιπάθειά του για μια φίλη μου κι από όσο γνωρίζω είναι αμοιβαία τα αισθήματα κι από την πλευρά της.

Είχε τύχει να βγω για ποτό με αυτήν τη φίλη μου και στη συνέχεια ακολούθησε καβγάς και “βάζοντας το μαχαίρι στο λαιμό μου” μου είπε να διαλέξω ή αυτόν ή αυτήν.

Το τεράστιο λάθος που έκανα ήταν να του υποσχεθώ πως δεν θα της ξαναμιλήσω. Μάλλον το έκανα για να ηρεμήσουν τα πράγματα και να μην συνεχιστεί το θέμα κι όχι επειδή πραγματικά αυτό ήθελα.

Τις προάλλες δεν ήμουν καλά κι εκείνες τις μέρες μου τηλεφώνησε η φίλη μου κι εγώ απάντησα, γιατί ήθελα να μιλήσω σε κάποιον κι επίσης είχα καιρό να ακούσω νέα της.

Ο φίλος μου έτυχε να δει την κλήση όμως και μαλώσαμε πολύ άσχημα. Του εξήγησα πως δεν θέλω να χάσω κανέναν από τους δύο από τη ζωή μου, αλλά δεν με άκουγε και με χτύπησε ξανά εκείνη τη μέρα, μετά από καιρό.

Μου είπε πως είναι κάθετος σε αυτό το θέμα και δεν αλλάζει γνώμη για τη φίλη μου. Του υπενθύμισα πως όποιος αγαπάει πραγματικά δεν θέλει τη δυστυχία του άλλου και δεν τον περιορίζει.

Δεν άλλαξε γνώμη και μου ζήτησε να χωρίσουμε, όπως κι έγινε. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση. Τι να κάνω; Αξίζει να του εξηγήσω;

Vasia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr