Site icon TLIFE

Βάσια: “Πώς γίνεται να του έφυγε τόσο γρήγορα ο έρωτας;”

Καλησπέρα σας.
Αποφάσισα να σας γράψω γιατί χρειάζομαι τη γνώμη σας σε κάτι που με απασχολεί.

Είχα σχέση με ένα παιδί για κάποιους μήνες και ενώ όλα πήγαιναν καλά άρχισαν τα προβλήματα. Λίγο η μικρή απόσταση που μας χωρίζει γιατί μένουμε σε άλλη πόλη, λίγο γιατί αυτός δεν έδινε και τόση σημασία σε εμένα γιατί είχε ένα ατύχημα και κοιτούσε να φτιάξει το αμάξι του, άρχισα να ξενερώνω και να μην του μιλάω γλυκά.

Ένα άλλο βασικό που με ενοχλούσε είναι ότι μάλλον εξαιτίας όλων αυτών δεν με ικανοποιούσε σεξουαλικά και αυτό ήταν αφορμή να ξενερώνουμε και οι δύο. Να σημειώσω ότι αυτός ο άνθρωπος δήλωνε τρελός και παλαβός για μένα και μιλούσε μέχρι για οικογένεια, αλλά τους πρώτους μήνες ούτε ένα λουλούδι δεν μου είχε φέρει να αποδείξει την αγάπη του λέγοντας ότι είχε συνηθίσει σε μεγάλα δώρα.

Μετά από έναν χωρισμό και μια επανασύνδεση καταλήξαμε να χωρίσουμε οριστικά λέγοντάς μου ότι θέλει να σκεφτεί και να τα βρει με τον εαυτό του και ότι σε μια εβδομάδα του έφυγαν όλα τα συναισθήματα.

Να αφήσω χρόνο είπε και το βλέπουμε. Δεν πήρα καμία απάντηση γιατί μου ζήτησε δύο μέρες χρόνο και θα με έπαιρνε εκείνος.

Κι αναρωτιέμαι εγώ τώρα, πώς γίνεται να του έφυγε τόσο γρήγορα ο έρωτας; Μήπως ήταν ένα παραμύθιασμα τελικά; Αξίζει να ασχοληθώ;

Σας ευχαριστώ.
Βάσια


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr