Site icon TLIFE

Βάσια:”Μου είπε ότι τώρα που αρραβωνιαστήκαμε πρέπει να κάθομαι σπίτι!”

Με λένε Βάσια και είμαι 23 χρόνων. Είμαι με κάποιον δύο χρόνια και το καλοκαίρι αρραβωνιάστηκα…

Όλα ήταν μια χαρά και ξαφνικά μια μέρα μου λέει πως εγώ δεν μπορώ να βλέπω κάθε μέρα τους γονείς μου και πως τώρα που αρραβωνιαστήκαμε πρέπει να κάθομαι στο σπίτι!

Δεν έχω φίλες και ούτε κάνω πλέον πράγματα που μου αρέσουν. Έφτασα στο σημείο να τελειώσω τη σχέση αλλά έβαλε τα κλάματα και είπε πως θα αλλάξει.

Έχω πέσει σε κατάθλιψη. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως δεν θα με αφήνει να βλέπω την οικογένειά μου! Από την άλλη μου κάνει όλα τα χατήρια, ακόμα και λεφτά να ψωνίζω μου δίνει, αλλά αυτές οι απόψεις ότι πρέπει να μένω σπίτι, να μην με νοιάζει για τους γονείς μου, να μην με αφήνει να φύγω για μια εβδομάδα σαν άνθρωπος να δω μια φίλη, τα ξαδέρφια μου…!!!

Δεν έχω τη δύναμη να το τελειώσω και κάθε μέρα πέφτω ψυχολογικά όλο και πιο πολύ. Κλαίω σχεδόν κάθε βράδυ! Νομίζω πως μια μέρα θα εξαφανιστώ να ησυχάσω.

Βοηθήστε με σας παρακαλώ!

Βάσια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr