Βασιλική – Παντρεμένη και ερωτευμένη με άλλον. Τι να κάνει;

Η ιστορία μου ξεκινάει πριν από δύο χρόνια. Γνωριστήκαμε στο ίντερνετ εντελώς φιλικά. Λέγαμε τα προβλήματά μας, τις ανησυχίες μας. Εκείνος αρραβωνιασμένος, εγώ παντρεμένη με δύο παιδιά.
Κανείς δεν περίμενε αυτό που θα γινόταν. Είχαμε και οι δύο προβλήματα στη σχέση μας. Αποφασίσαμε να βγούμε, να γνωριστούμε από κοντά. Φιλικά πάντα. Κάποια στιγμή γνωριστήκαμε και οι τέσσερίς μας. Κι από εκεί ξεκινάει το μαρτύριο.
Αυτό που άρχισε να νιώθει ο ένας για τον άλλον έγινε έρωτας και όσο κι αν προσπαθήσαμε να το αρνηθούμε, όλο και μας κυρίευε. Τότε έγινε το μοιραίο. Ανταποκριθήκαμε και ξεκίνησε μια θυελλώδης σχέση πάθους και αγάπης. Φτάσαμε στο χωρισμό δύο με τρεις φορές και ποτέ δεν περάσαμε την κόκκινη γραμμή.
Αυτός παντρεύτηκε ύστερα από δική μου συμβουλή, μήπως κι αυτό μας οδηγούσε στο χωρισμό. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε και ακόμα είμαστε μαζί. Ο πόνος μας που έχουμε άλλους στο πλάι μας είναι αβάσταχτος. Κάνουμε διακοπές με τις οικογένειές μας και πονάμε.
Εγώ έχω το μεγαλύτερο πρόβλημα εφόσον ένας χωρισμός με τον άντρα μου θα σημαίνει και αλλαγή κατάστασης για τα παιδιά. Τα αγαπάω πάρα πολύ για να τα χωρίσω από τον μπαμπά τους. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε αυτήν την κατάσταση γιατί κι αυτός θέλει να κάνει οικογένεια -και θέλει μαζί μου!
Ζω μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Κανείς δεν γνωρίζει για τη σχέση μου, εκτός από μια φίλη μου που ξέρει ελάχιστα. Από τη μια σκέφτομαι τα παιδιά μου κι από την άλλη είμαι τόσο ερωτευμένη που μακριά του νιώθω σχεδόν σε κατάθλιψη. Στην προσπάθεια να χωρίσουμε μεταξύ μας καταλάβαμε ότι είμαστε αυτοκόλλητοι.
Είμαι σε απόγνωση. Τι να κάνω;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να ωριμάσεις! Όταν είσαι παντρεμένος-η δεν βγαίνεις “φιλικά” ραντεβού μ’έναν άγνωστο..

  2. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. ΚΑΚΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ. ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΓΟΗΤΕΙΑ . ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΕΔΩΣΕΣ? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ, ΑΝ ΕΣΥ ΨΑΧΝΟΣΟΥΝ…

  3. Ολα τα απαγορευμενα ειναι παντα πιο ωραια!Με τις τυψεις ομως τι γινεται;Ολα εδω πληρωνονται κοριτσια γι’αυτο καλα ειναι να καθομαστε στα αυγα μας και μονο με τη φαντασια μας να ταξιδευουμε σε αλλεσ αγκαλιες

  4. Τι να κάνεις,συμβαίνουν αυτά.ʼσε το χρόνο να κυλήσει και μην πιέζεις καταστάσεις.Προπάντων μην διαλύσεις το σπίτι σου για έναν έρωτα.Κάνε υπομονή και κουβέντα σε κανέναν.Θα πληγώσεις κόσμο αθώο.Τα παιδιά αξίζουν όσο εκατό άντρες.

  5. Φαίνεται πως έχεις πλέξει μια ιδανική εικόνα για τον ‘άλλον’ στο μυαλό σου και σε μπερδεύει περισσότερο. Μάλλον πρέπει να ΄’μιλήσεις’ με τον εαυτό σου-δεν αξίζει σε κανέναν να βιώνει τέτοιες καταστάσεις. Βρες τα με τον εαυτό σου πρώτα απ’ όλα και δώσε ευκαιρία στον άντρα σου να ερωτευτείτε ξανά. Μπορεί να εκπλαγείς. Ο άλλος παντρεύτηκε γιατί το ήθελε, όχι γιατί του το είπες εσύ. Πάντως τελείωσέ το το θέμα πριν πληγωθούν ΟΛΟΙ.

  6. Συμφωνω με τη ΝΕΝΑ, προκαλουμε την τυχη μας. Δεν γινεται παντρεμενη να αρχισει επαφες με εναν ελευθερο εντελως φιλικα! Κ μετα να συναντιουνται φιλικα??? ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. Σκεψου τα παιδια σου απο τη στιγμη που ειναι καλος πατερας μην τους στερησεις τον πατερα τους για μια περιπετεια!!! Τωρα αν δεν ειναι περιπετεια, προχωρα, κ να εισαι ετοιμη για τις συνεπειες. Ειναι 2 γαμοι στη μεση…

  7. δεν πιστευω αυτα που διαβαζω…..
    εσυ παντρεμενη με 2 παιδια,γνωριστηκατε,ερωτευτηκατε ,τον ΠΙΕΣΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ και να κανει ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ μια άλλη γυναικα!

    ΝΤΡΟΠΗ !
    εχεις και 2 παιδια!!!!!!!!!

    ποσο εγωιστρια εισαι???????

    εγω τι θα έκανα στη θεση σου?θα ντρεπομουν!τιποτα άλλο!
    θες και συμβουλες για το τι θα κανεις!ΕΛΕΟΣ!

  8. ΑΝ ΑΓΑΠΙΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΤΙΚΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ,ΕΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..

  9. Koimasai orthia kai prokaleis tin tuxi sou..travate me ki as klaiw!Akou filika rdv me asxetous ap to inernet mana prama!Teleiwse to oso einai kairos…

  10. Αγαπητή μου, Αρχικά το θέμα για εμένα είναι οτι έμενες σε ένα γάμο αναγκαστικά και σα αποτέλεσμα έχει και μια δεύτερη οικογένεια.Προσωπικά θα σε συμβούλευα να δεις μέσα σου πόσο σοβαρά είναι τα συναισθηματά σου και να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις.Κοροιδεύεται δύο ανθρώπους και θα τους πληγώσετε απίστευτα.Μπορείς να είσαι ευτυχισμένη και εσύ και τα παιδιά σου έαν αναλάβεις τις ευθύνες σου και ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.Σε ένα γάμο δε μας εγγυάτε κανένας οτι θα κρατήσει για πάντα ή οτι τα συναισθήματά θα είναι ίδια αλλά έχεις υποχρέωση σα μητέρα που είσαι να δώσεις ένα υγιές παράδειγμα οικογένειας στα παιδιά σου.

  11. ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολοκληρη γυναικα κ αρχισε συναστραφεσ μ εναν ανθρωπο στο ιντερνετ που ουτε καν τον ηξερε?αν ησουν μανα μου ουτε να σε εβλεπα στα ματια μου δεν θα ηθελα.ενα φτυσιμο στη μουρη κ τιποτα αλλο….σα δε ντρεπομαστε λιγο λεω….γυναικες που θελουν να αποκαλουνται κ μαναδες….

  12. παιδια μην την αποπέρνεται την γυναικα. Δε μπορει να καταλαβει τι βλακεια εχει κάνει; απορω γιατι ασχολειστε μαζι της. Εχει μυαλο, ωστε να ζηταει και γνωμες μη χ””ω;

  13. AΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΒΑΣΩ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ……ΖΗΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ….ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΗΓΟ ΣΥΖΗΤΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΛΛΟ ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ …Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ….. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ…ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ…..

  14. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΥΦΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΣΥΖΥΓΟ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΤΕ…

  15. πριν βγεισ μαζι του επρεπε να σκεφτεισ τα παιδια και το ποσο παρανομο θα ηταν μια συναντηση με εναν αγνωστο ανδρα απο το ιντερνετ.επιπλεον ξεκινησες να μιλας μαζι του για τα προβληματα σου με τη σχεση σου??? με εναν αγνωωστο???? μετα βγηκες και μαζι του??? πωσ γινεται αυτο???ηταν ενα μεγαλο λαθος εξαρχης και δεν π ιστευω πως μιλουσατε φιλικα για τα προβληματα σας με τη σχεση σας γιατι πιστευω πωσ φιλουσ ειχατε και οι δυο να τα πειτε.αυτα τα κανουμε ολοι αλλα οταν ειμαστε μικροι και εχουμε σχεσεις οχι οταν μεγαλωσουμε και εχουμε παιδια!!! τελοσπαντων κανεις δεν μπορει να κρινει κανεναν. οι επιλογεσ ειναι δυο και τις ξερεις σιγουρα. Η χωριζεις απο μια σχεση που σε κανει να μην περνας καλα η μενεις.αλλα μενεις χωρισ παραλληλεσ σχεσεις ταυτοχρονα.ειναι προτιμοτερο για τα παιδια σου να μαθουν οτι χωριζουν οι γονεις τους παρα οτι η μητερα τουσ βρηκε γκομενο! σκεψου το.μη διαιωνιζεις αυτο το λαθος….

  16. koita vaso ego exo ma9ei pos stin zoi prepei na riskaroume k kanoume ayto pou mas kanei na eimaste eytixismenei..alla esi exeis mia oikogenia k 2 paidia k ta paidia sou dn ftaine se tipota k ama iseis tha ftaine ayta k einai poli megali m…….a ayto..ego se simvoulevo na katseis na skefteis ta sinaisthimata sou kai ti niotheis gia ton antra sou k ti niotheis gia ton erasti sou….ego stin thesi sou tha ksexnousa ton erota k tha sinexiza tin zoi mou me tin oikogeneia mou alla skepsou ti se kanei ESENA eytixismenei….

  17. Από τη στιγμή που μπλέκεις με το ρημαδο-internet κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο…Φιλικά και κουραφέξαλα με έναν άλλον άντρα;Ως πότε θα κράταγε το φιλικό; Όλα αυτά κάποια στιγμή εξελίσσονται σε κάτι άλλο…μην γελιόμαστε.Δεν έπρεπε να βρεθείτε καν,απ΄την αρχή. Τώρα για μένα πρέπει να το πνίξετε και οι δύο και να απομακρυνθείτε.Αυτός πάει στην καλή ώρα,εσύ όμως έχεις δυο παιδιά.Θα ήταν δύσκολο για εκείνα να μεγαλώσουν με χωρισμένους γονείς,ή να καταλάβουν μια μέρα ότι η μάνα τους δεν αγαπάει τον πατέρα τους.Από τη στιγμή που τα έφερες στον κόσμο πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου.Αυτά από μένα.

  18. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ..ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΞΕΧΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ…ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Κ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ..Κ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ..

  19. πολυ ευκολα κρινετε βλεπω ..απο ποτε μπορει να κανει κανεις κουμαντο στην καρδια..κ δεν καταλαβα..επειδη καποιος παντρευεται παυει να νοιωθει..να αισθανετε??κ ολες οσες κρινετε τοσο αυστηρα την γυναικα αυτη..ειστε απολυτα ευτυχισμενες στον γαμο σας/?κ ειναι προτιμοτερο τα παιδια να μεγαλωνουν μεσα σε μια οικογενεια που υποκρινονται οτι αγαπιουνται?κ γιατι τοσο περιεργο σας φαινετε να γνωρισετε καποιον μεσω ιντερνετ κ να μιλατε??>που το κακο? ο καθενας μας μπορει να κρινει καποια πραγματα..ας μην ειμαστε τοσο επικριτικοι κ απολυτοι.. η ζωη ειναι πολυ μικρη για να μην απολαμβανουμε στιγμες…

  20. to pio eukolo einai sigoura na krineis ton allon..to diskolo einai na mpeis stin thesi tou.gi’auto as min ginomaste dikastes .den tha ypostiriksw kammia apo tis 2 katastaseis kathoti exw perasei analogi katastasi k katanow apolita ti simainei na eisai pagideumenos mesa sta sinasthimata sou .ti lusi tha tin vreis moni sou k me tin parodo tou xronou.epeidi sigoura omws ta paidia einai panta apodektes twn praksewn mas frontise na min pligwseis ekeina .esu tha pligwtheis outws i allws.kali tuxi se oti k an apofasiseis

  21. giagure mwrh ston antra sou k pareth3e ton allo………na kanei kopelia me t gyneka….. t esu hnta douleia exeis pantremenh gyneka k me 2 kopelia kiolas???

  22. “Η ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ”! ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΥΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ!… ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΔΙΑ. ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ. ΚΑΙ ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ “ΕΠΑΘΕ” ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΑ. ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ? ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ? Η ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΕΣ. ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ “ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ”. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΓΧΙΖΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ. ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΑΛΛΟΝ? ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ? ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ! ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΦΗΣΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΖΥΓΙΣΕΙ, ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ, Ν ΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ Σ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ! ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΛΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ……

  23. Α ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΟΥΖΟΥΛΕΣ!!! ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΥΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!! ΕΙΠΑΜΕ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!

  24. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ Η ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΤΙ ΤΑΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?
    Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ, ΟΥΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΕΤΣΙ. ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΩΒΗΤΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ…

  25. ΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΝΙΩΘΟ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΣΟΡΟΠΕΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΣΟΥ ΑΝ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

  26. Πραγματικα διαβασα πολυ σκληρα σχολια.Ναι οντως ηταν λαθος σου να συναντηθεις με εναν ξενο ,αλλα οσο ωραιο κ να σου φαινεται τωρα μην ξεχνας οτι δυστυχως θα φθαρει ο ερωτας φθειρεται Η αγαπη ομως ειναι αυτη που μενει για αυτο ξανασκεψουτο

  27. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ…ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΦΙΛΟΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΟ. ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΕΒΑΙΑ. ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΘΕΣΩ ΕΔΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ. ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΥΠΟΦΕΡΩ. ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΑΙΣΤΩ

  28. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ… ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΠΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΑΠΛΕΤΟ ΠΟΝΟ, ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ, ΚΛΑΜΜΑ, ΘΛΙΨΗ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ (ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ) ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΑΣ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ). ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΛΙΜΜΕΝΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΕΛΑΣΑΜΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΜΕ. ΕΦΤΑΣΑ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ (ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ) ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ… ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΝ ΑΘΛΙΟ ΓΑΜΟ… ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ… ΤΙΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ… 35 ΧΡΟΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΧΑΡΩ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ.

  29. Ο έρωτας σωστά χαρακτηριστικε ως θεός άλλο το συναίσθημα άλλο το ώμο σεχ λυσυ άμεση και απλή ακόλουθα την καρδια σου αρκεί αυτο που νιώθεις να έχει δοκιμαστεί και πιστεύω ότι σε αυτή την ηλικία τον χρόνο και τις καταστάσεις έχει Το θέμα των παιδιών λύνεται η δυστηχισμενη παραμονή δδεν θα τα κάνει ευτυχισμένα μόνο επειδή διασώζεται η εικόνα η ο παροχημενος θεσμός της οικογένειας εξάλλου η ευτυχία σου. Είναι προϋπόθεση για την δική τους και εδώ δεν υπάρχει πίσω η στό είναι θάνατος προχωρά το οι ακριτοι κριτές σου διαδώσουν την εμπαθη δειλία τους

  30. Βρε τι να σας πω δεν ξέρω, και κυρίως εσένα Μαρία από Κρήτη, αληθινό είναι το σχόλιό σου ή τρολλάρεις;
    Λοιπόν, παιδιά, γι αυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά σαν χώρα;
    Βρε δεν ξέρετε ότι αυτά είναι πανανθρώπινα προβλήματα, προβλήματα και διλήμματα κάθε ανθρώπινης ύπαρξης; Πόσο υποκριτές! Σε όλους λίγο πολύ χτυπάει την πόρτα τους κάποια μέρα και αυτό το πρόβλημα.

  31. ΑΓΑΠΗΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
    ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ? ΕΙΣΑΙ ΠΡΣΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΠΛΑΣΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ . Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ. ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΠΙΟΝΤΟΥΣΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΦΕΡΟΤΑΝ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤςΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ. ΤΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΘΥΕΛΩΔΗΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΙΟΣ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕ. ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΚΤΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΕΨΗ. Ο ΕΡΩΤΑΣ ΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ

  32. Σέβομαι όλων τις απόψεις,αρνητικές ή θετικές αλλά όταν βρίσκεσαι με μια κατάσταση (έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση που δε θα ήθελα με τίποτα να την ξαναζήσω λόγω ψυχολογικού κόστους) που άλλα λέει η λογική και άλλα η καρδιά, τότε είναι πολύ μπλεγμένα και δύσκολα τα πράγματα.
    Ελπίζω κορίτσι μου να έδωσες χρόνο στον εαυτό σου και να σκέφτηκες πιο καθαρά όλα αυτά που απο τη μία σου έλεγαν να προχωρήσεις και απο την άλλη σε τραβούσαν πίσω.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More