Site icon TLIFE

Βασιλική – Παντρεμένη και ερωτευμένη με άλλον. Τι να κάνει;

Η ιστορία μου ξεκινάει πριν από δύο χρόνια. Γνωριστήκαμε στο ίντερνετ εντελώς φιλικά. Λέγαμε τα προβλήματά μας, τις ανησυχίες μας. Εκείνος αρραβωνιασμένος, εγώ παντρεμένη με δύο παιδιά.
Κανείς δεν περίμενε αυτό που θα γινόταν. Είχαμε και οι δύο προβλήματα στη σχέση μας. Αποφασίσαμε να βγούμε, να γνωριστούμε από κοντά. Φιλικά πάντα. Κάποια στιγμή γνωριστήκαμε και οι τέσσερίς μας. Κι από εκεί ξεκινάει το μαρτύριο.
Αυτό που άρχισε να νιώθει ο ένας για τον άλλον έγινε έρωτας και όσο κι αν προσπαθήσαμε να το αρνηθούμε, όλο και μας κυρίευε. Τότε έγινε το μοιραίο. Ανταποκριθήκαμε και ξεκίνησε μια θυελλώδης σχέση πάθους και αγάπης. Φτάσαμε στο χωρισμό δύο με τρεις φορές και ποτέ δεν περάσαμε την κόκκινη γραμμή.
Αυτός παντρεύτηκε ύστερα από δική μου συμβουλή, μήπως κι αυτό μας οδηγούσε στο χωρισμό. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε και ακόμα είμαστε μαζί. Ο πόνος μας που έχουμε άλλους στο πλάι μας είναι αβάσταχτος. Κάνουμε διακοπές με τις οικογένειές μας και πονάμε.
Εγώ έχω το μεγαλύτερο πρόβλημα εφόσον ένας χωρισμός με τον άντρα μου θα σημαίνει και αλλαγή κατάστασης για τα παιδιά. Τα αγαπάω πάρα πολύ για να τα χωρίσω από τον μπαμπά τους. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε αυτήν την κατάσταση γιατί κι αυτός θέλει να κάνει οικογένεια -και θέλει μαζί μου!
Ζω μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Κανείς δεν γνωρίζει για τη σχέση μου, εκτός από μια φίλη μου που ξέρει ελάχιστα. Από τη μια σκέφτομαι τα παιδιά μου κι από την άλλη είμαι τόσο ερωτευμένη που μακριά του νιώθω σχεδόν σε κατάθλιψη. Στην προσπάθεια να χωρίσουμε μεταξύ μας καταλάβαμε ότι είμαστε αυτοκόλλητοι.
Είμαι σε απόγνωση. Τι να κάνω;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr