Site icon TLIFE

Βασίλης: “Ακόμα κι όταν την πέφτω σε μια γυναίκα δεν προσέχω καθόλου τον τρόπο μου”

Γεια σας!
Είμαι ο Βασίλης, είμαι 26 χρονών και εδώ και πολύ καιρό δεν έχω κάτι σοβαρό και ούτε ψάχνω! Ζητάω απλά μια ελεύθερη σχέση και περιστασιακό σεξ. Είμαι πολύ όμορφο παιδί με πολλές κατακτήσεις κι έχω κάνει πάρα πολλά!

Εδώ και δύο χρόνια δείχνω ακριβώς τι ψάχνω, ακόμα και όταν φλερτάρω και την πέφτω σε μια γυναίκα δεν προσέχω καθόλου τον τρόπο μου, κάτι που όλοι ονομάζουν θράσος! Τις περισσότερες φορές προχωράει καλά το πράγμα και φτάνουμε και στο κρεβάτι. Και από εκεί και πέρα συμβαίνει το εξής: αρχικά σχηματίζω άσχημη εντύπωση για τη γυναίκα -ότι έτσι απλά κάθεται σε ένα μ@…κ@ που ούτε καν προσπαθεί να πουλήσει λόγια για να την καταφέρει. Αλλά από την άλλη, αφού είναι τέτοια δεν με χαλάει γιατί θα έχω αυτό που ζητάω! Όμως θα γουστάρω να συνεχίσω μαζί της μόνο αν δω ότι της αρέσω και σαν άντρας και όχι μόνο για συνουσία!

Αυτό που μου τη δίνει στα νεύρα είναι όταν έχει γίνει η πράξη και έξω στην παρέα δεν φαίνεται τίποτα από μεριάς της, σαν να μην έγινε ποτέ και όλα καλά, νιώθω ότι καλός ήμουν για χθες… Τότε δεν πολυγουστάρω και το σταματάω ακόμα κι αν η κοπέλα θέλει να συνεχιστεί, αλλά εγώ δεν θέλω να είμαι αυτός που απλά θα την “εξυπηρετεί” ενώ δεν με γουστάρει σαν άντρα.

Επίσης ξενερώνω όταν εγώ συνεχίζω την κατάσταση και βλέπω ότι δεν θέλει τίποτα ξανά. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι που φέρομαι απότομα και την απαξιώνω και αρχίζουν τα μπερδέματα. Θίγονται από τον τρόπο μου, σταματάμε να μιλάμε και μου λένε ότι με γουστάρουν και ότι μπήκανε μέσα σε αυτό για να με τραβήξουν σαν γυναίκες και όπου πάει μιας και ξέρουν και δείχνω ότι με τίποτα δεν θέλω κάτι σοβαρό.

Αλλά μου λένε ότι φέρομαι απαίσια κι έτσι δεν δείχνουν έξω στην παρέα ότι παίχτηκε κάτι γιατί δεν είναι π#$@*ες και οι άλλοι θα τις παρεξηγήσουνε κι εγώ ξενερώνω και τους πετάω ότι ήξεραν με τι έχουν να κάνουν από την αρχή και κόβεται η επικοινωνία παρόλο που υπάρχουμε στις ίδιες παρέες. Και ξαφνικά με ξαναφλερτάρουν μετά από κάποιο καιρό κι εγώ ξανακάνω κίνηση επειδή θέλω το σεξ, αλλά μου λένε ότι δεν θέλουν το σεξ αν δεν φτιάξει ο τρόπος μου.

Κάποιες θέλουν να το προχωρήσουμε και σε σχέση, άλλες μου λένε ότι με φλέρταραν γιατί αισθάνονται ότι δεν προσπαθούν να κυνηγήσουν το θέλω τους -εμένα, κι έτσι έδωσαν μια ευκαιρία για να δούνε πώς θα πάει και πώς θα τους ξαναφερθώ τώρα που ξέρω ότι με γουστάρουν και ότι χαλιούνται με τη συμπεριφορά μου συν ότι με είχαν παρεξηγήσει για κάτι καλύτερο και ότι μπορούσαν να ξαναπροσπαθήσουν αφού εγώ τις έκραζα ότι μόνο το σεξ ήθελαν από εμένα.

Πίστευαν ότι δεν θα με χαλάει κάτι τέτοιο και επίτηδες δεν μου έδειξαν πόσο με γουστάρουν γιατί θα αισθανόντουσαν χαζές μέσα σε αυτό αν καταλάβαινα πόσο καίγονται για εμένα! Με λίγα λόγια έχω μπλέξει και με γυναίκες που δεν γούσταραν free και έκαναν μαζί μου επειδή τους άρεσα πολύ και αυτές θα ήθελαν κάτι παραπέρα, ανάλογα από το πως θα πήγαινε… Αλλά εγώ πως να καταλάβω ότι χαλιούνται και ότι άδικα τις παρεξηγώ για π#$@*ες; Είναι πολλά τα οποία δεν θα χώραγαν σε ένα απλό μήνυμα! Πιστεύω ότι οι γυναίκες δεν ξέρετε τι θέλετε, ότι τα θέλετε όλα έτοιμα όπως θα θέλατε να σας συμβούν και ότι δεν κυνηγάτε τα θέλω σας!

Μου τη δίνει να νιώθω ότι όλες από την παρέα είχαν την τύχη να έχουν κάνει μαζί μου -και ναι, το αποκαλώ τύχη, γιατί αν δεν έκανα τέτοια δεν θα κατάφερναν να με ρίξουν με τίποτα στο κρεβάτι, ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ! Δεν δίνω βάση σε τίποτα πλέον γιατί νιώθω: “Θα το εννοεί; Όντως το θέλει;”. Είμαι σε μια φάση που δεν κάνω τίποτα και μου λείπει το σεξ (έχω 7 μέρες να κάνω) και δεν γουστάρω να την πέσω σε καμιά τυχαία γιατί αν είναι π#$@*@ θα μου τη δώσει ότι έκανα με τέτοια, εκτός αν δω ότι είναι λυσσάρα για εμένα -με τέτοιες γίνομαι βίαιος και απότομος. Είναι ότι ξεσπάω πάνω τους γιατί μου τη δίνω εγώ που τους δίνω την τύχη να κάνουν μαζί μου -για όλα φταίνε οι ορμές του άντρα. Από την άλλη ούτε γουστάρω να την ξαναπέσω στης παρέας γιατί τώρα πρέπει να “πουλήσω” πράγματα και βαριέμαι. Και σε ποια από όλες πλέον που δεν με τραβάει καμία πέρα από εμφάνιση; Έχω ξενερώσει. Τότε με τράβαγαν και σαν γυναίκες…

Συγγνώμη για το μεγάλο γράμμα μου αλλά έχω τρελαθεί και ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου και να μου πείτε γυναίκες τη γνώμη σας γιατί όλοι οι φίλοι μου, μου λένε ότι ούτε π#$@*ες δεν θα άντεχαν μαζί μου (είμαστε μεγάλη παρέα αν βρεθούμε όλοι μαζί, είμαστε γύρω στα 25 άτομα).

Βασίλης

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr