Site icon TLIFE

Βάσω: “Πριν λίγες μέρες συνάντησε τυχαία την πρώην του…”

Καλησπέρα!

Με λένε Βάσω κι έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και τέσσερα χρόνια. Τα τελευταία δύο χρόνια συζούμε. Είναι μια ήρεμη σχέση. Τα βρίσκουμε καλά μεταξύ μας και νιώθω ότι με αγαπάει.

Πριν λίγες μέρες όμως συνάντησε τυχαία την πρώην του. Δεν μου το είπε. Άκουσα που το έλεγε στο τηλέφωνο σε έναν φίλο του. Τα είχε μαζί της πριν από μένα, ήταν πολλά χρόνια μαζί αλλά χώρισαν γιατί ήταν μια σχέση με πολλούς καυγάδες, ζήλια και φασαρίες.

Μου είχε μιλήσει για αυτή στην αρχή της σχέσης μας αλλά πολύ γενικά κι αόριστα. Δεν είναι ανοιχτός άνθρωπος και δεν του παίρνεις εύκολα λόγια. Είχα μάθει το όνομά της όμως με διάφορους “πλάγιους” τρόπους και έψαξα και τη βρήκα στο facebook. Είναι ωραίο κορίτσι και η αλήθεια είναι ότι ταράχτηκα λίγο όταν την είδα.

Στα τρία αυτά χρόνια σχέσης όμως δεν μου έδωσε καμία αφορμή. Είναι ολόσωστος. Από τη μέρα όμως που την είδε είναι πολύ νευρικός. Απαντάει απότομα στις ερωτήσεις μου, κοιμάται αργά, τσακώνεται με τους δικούς του. Είναι πολύ ευέξαπτος.

Δεν τολμάω να του ανοίξω συζήτηση πρώτον γιατί όπως σας είπα είναι πολύ νευρικός και δεύτερον γιατί δεν μου έχει δώσει ιδιαίτερο δικαίωμα να τον αμφισβητήσω.

Δεν ξέρω τι να κάνω; Να περιμένω να δω αν θα ηρεμήσει; Να προσπαθήσω να του ανοίξω κουβέντα τώρα για το τι του συμβαίνει κι έχει τόσα νεύρα;

Για να είμαι ειλικρινής έχω αγχωθεί λίγο και αρχίζω να γίνομαι καχύποπτη και ζηλιάρα. Αν καθυστερήσει λίγο να γυρίσει σπίτι στο μυαλό μου ξεκινούν διάφορα σενάρια. Τι να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Βάσω

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr