Βίκυ 25 – Τον παντρεμένο φυγείν αδύνατον!

Το να μπλέξεις με παντρεμένο είναι εξ ορισμού ταλαιπωρία. Κάποιοι θα πουν ότι είναι και ανήθικο. Εγώ θα σας διηγηθώ την ιστορία μου ως τρίτο πρόσωπο. Και εσείς μπορείτε να με κρίνετε όπως θέλετε.

Υπάρχει αυτή η κοινοτοπία, πως δεν επιλέγουμε ποιον θα ερωτευτούμε. Μακάρι να λειτουργούσε η μαγική ασφαλιστική δικλείδα που λέγεται αυτοπροστασία. Και μακάρι η λογική να μπορούσε πάντα να συγκρατήσει το συναίσθημα. Θα γλιτώναμε ενδεχομένως πολλές από τις πληγές που μας κληροδότησαν οι άδοξοι (και αδιέξοδοι) έρωτες μας.
Σε μια τέτοια κατάσταση σπάνια μπαίνεις απολύτως συνειδητά. Και δεν το λέω για να δικαιολογηθώ. Και εγωιστικά να το δεις, ξέρεις πως το πιθανότερο είναι να βγεις χαμένη. Πως θα καταλήξεις έκθετη και πληγωμένη όταν κλείσει η παρένθεση και εκείνος κατά πάσα πιθανότητα επιστρέψει σε εκείνη που εξέθετε ανεπανόρθωτα με το πέρασμα του από ξένα κρεβάτια.
Τον ερωτεύτηκα με το που τον είδα. Άστραψε τη ζωή μου, τη φώτισε. Αντιστάθηκα όσο μπορούσα στο -αρχικά- διακριτικό του φλερτ. Ένα χρόνο και έλεγα μόνο “όχι”. Κολακευόμουν από την επιμονή του. Και εκχωρούσα λίγο από τον εαυτό μου κάθε μέρα που περνούσε. Τον ήθελα τόσο που ένιωθα να πονάω. Ατελείωτες συζητήσεις, αναγνωριστικές. Εγώ σε μια μόνιμη άμυνα. Βλέπετε ακόμη λειτουργούσε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης.
Μέχρι που παραδόθηκα άγαρμπα και ολοκληρωτικά, πάνω στην ώρα που είχα αρχίσει να ελπίζω πως θα κατάφερνα να αντισταθώ. Μέχρι τότε, είχα σχέση. Σχέση που λειτουργούσε ως ανάχωμα, ως δικαιολογία για να αποφεύγω εκείνη τη συνάντηση που τόσο φοβόμουν ότι θα αποκάλυπτε πόσο ευάλωτη ήμουν. Και μια μέρα απλώς δε με ένοιαζε. Ήμουν διατεθειμένη να ρισκάρω τα πάντα. Τελείωσα με τις εκκρεμότητες, χώρισα σε χρόνο dt και έπεσα με φόρα στην αγκαλιά του.
Ζωή παράνομη, σεξ, ψέματα και… ατελείωτες δικαιολογίες. Ό,τι ήθελε εκείνος, όποτε το ήθελε, όπως το ήθελε. Και εγώ να υπακούω μονίμως και να προσπαθώ να προσαρμοστώ στις συνθήκες. Ένα συνεχές κρυφτό. Τόσο εξαντλητικό όσο και το να προσποιείσαι ότι δεν σε πειράζει να είσαι η εναλλακτική. Η δεύτερη. Πάντα σε πειράζει. Ό,τι κι αν πεις. Πάντα ελπίζεις πως κάτι θα συμβεί και ξαφνικά θα μεταμορφωθείς σε προτεραιότητα. Και δε συμβαίνει.
Φταίω. Πρώτα απ’ όλα γιατί με εξέθεσα σε κίνδυνο. Δεύτερον γιατί συμπεριφέρθηκα με την αφέλεια έφηβης κι αυτό με πονάει περισσότερο απ’ όλα. Δεν διεκδικώ κανένα όσκαρ πρωτοτυπίας, η εξέλιξη ήταν αυτή που όλοι περίμεναν κι εγώ προσπαθούσα να προσποιηθώ ότι δεν έβλεπα. Μετά από ένα χρόνο αποφάσισε πως δε μπορούσε να λέει άλλα ψέματα. Έτσι είπε δηλαδή. Εγώ να πέσω να πεθάνω. Που θα έχανα το κελεπούρι. Τόσο ηλίθια.
Ο κόσμος είναι μικρός και δε σε προστατεύει απ’ αυτό που νιώθεις πως δε μπορείς να αντέξεις. Σε μια βδομάδα είχε άλλη. Ή μπορεί και νωρίτερα. Εμένα πάντως τόσο μου πήρε να το μάθω. Νέο αίμα. Μικρότερη. Εννοείται. Και ο γάμος γάμος. Για να μην ξεχνιόμαστε.

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΒΙΚΥ25 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ “ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ”. ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΒΙΚΥ. ΕΧΩ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟ 10ΕΤΙΑΣ (ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΙ ΕΓΩ-ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΕ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΝΟΣΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΟΧΗ. ΣΕΞ, ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ!!!! (ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ….. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙΚΕΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ). ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ!!! ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ???? ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΙΣΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η 22Η ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ. ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ!!!! ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ, ΓΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΣΥΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΑΝΝΟΥΛΙ

  2. προσυπογράφω για το οτι ΔΕΝ πρέπει να εκθέτουμε τους ΕΑΥΤΟΥΣ μας σε ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ανούσιους.

  3. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟ Κ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΣΕΒΑΣΤΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ…ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ, ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ, Η ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΡΕΖΕΡΒΑΣ?ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΚΑΘΕΣΤΕ Κ ΣΥΖΗΤΑΤΕ Κ ΣΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ Κ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ?Κ ΝΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ Κ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ Κ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ.ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΥΖΗΓΟ ΣΑΣ Κ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ…ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ Κ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΞΕΓΕΛΑΤΕ Κ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ,Κ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΥ

  4. Εγώ δεν θα έκρινα ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση,ούτε θα του καταλόγιζα ευθύνες. Κακώς έκανες σαφώς αλλά κακώς για σένα,επειδή πληγώθηκες,όχι για άλλο λόγο.
    Αν πήγαινες μαζί του απλώς για να περάσεις καλά,τότε θα σου έλεγα καλά έκανες κοπέλα μου!Αν αυτός δεν σέβεται τον γάμο του δικό του είναι το φταίξιμο και κανενός άλλου.
    Κι εμένα αν μου το’κανε το έταιρο,μαζί του θα τα’βαζα…Όχι με την άλλη κοπέλα.
    Οπότε μην έχεις τύψεις για τίποτα-αν έχεις- και συνέχισε την ζωούλα σου, και τώρα που έμαθες τις συνέπειες,ελπίζω μακριά από παντρεμένους.

  5. viki kai egw piga na pesw stin pagida na kanw sxesi me pantremeno alla egw eimai kai pantremeni alla eytixws den to ekana giati tha to metaniona meta. kala ekanes kai xwrises. exeis to kefalaki soy ysixw

  6. viki kai egw piga na pesw stin pagida na kanw sxesi me pantremeno alla egw eimai kai pantremeni alla eytixws den to ekana giati tha to metaniona meta. kala ekanes kai xwrises. exeis to kefalaki soy ysixw. viki mi stenaxwriese tha vrethei kai gia sena i sxesi poy soy axsizei

  7. Θα επρεπε με κάποιο τρόπο να ενημερωνες την επόμενη που είχε βρει…είναι πολύ κρίμα ένα τέτοιο άτομο να κυκλοφορεί ελεύθερο να πάιζει με τα συναισθήματα της κάθε γυναίκας. Οχι σαν το ‘Ολέθρια Σχέση’ αλλά…ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!

  8. oso kaloi einai kapoioi antres toso malakes einai kapoioi alloi!!se kinigouse epi ena xrono mono kai mono gia na ikanopoihsei ton antriko egoismo tou kai meta…molis se ekane dikia tou tote thimithike pos einai pantremenos…..den se krino giati ksero oti otan erotevesai pragmatika xaneis kai ton idio sou ton eauto, kiriarxei to sinaisthima…aftos tha faei to kefali tou kapoia stigmi giati tou aksizei…

  9. Το διάβασα και πόνεσε η ψυχή μου ρε. Είμαι ΤΟΣΟ πολύ ερωτευμένη μαζί του! Τον βλέπω και μου κόβονται τα πόδια. Χώρισα απο μια σχέση 6 χρόνων γιατί δεν μπορούσα να κοροϊδεύω τον σύντροφο μου. Τον σκέφτομαι όλη μέρα. Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε αυτόν. Αλλά είναι παντρεμένος, έχει 2 παιδάκια και επιπλέον είναι καθηγητής μου. ΔΕΝ το αντέχω όλο αυτό κοντεύω να τρελαθώ!!!

  10. τα ωραία πράγματα κυλάνε ήρεμα και προσφέρουν χαρά. Αυτά που έχουν κενα, δημιουργούν ανησυχία και ταραχη , αμφιβολιες, δεν προσφέρουν γαληνη, είναι οι λαθος σχέσεις. Αυτός που θέλει να ικανοποιήσει το εγώ του θα επιμείνει μέχρι να το πετύχει στην συνέχεια θα παίζει διαρκώς με την ψυχολογία του άλλου. Ο έρωτας είναι το πιο ωραίο πράγμα . Οι κενοί άνθρωποι,όσοι έχουν κάνει γάμο απο συμφέρον, ζουν στην ζήλεια και την αναζήτηση, έχουν μόνοι τους χτίσει την φυλακή τους. Εκμεταλευονται τις ευαισθησίες μας , λένε παρα πολλά ψέμματα, κάνουν τα πάντα για να τους ερωτευθούμε και αφού το πετύχουν, θυμούνται πως ειναι παντρεμένοι.Μην τους κάνετε το χατήρι, ας μείνουν στην φυλακή που έχτισαν.Και να θυμάστε πως η ζωή μας επιστρέφει ο,τι της δώσαμε.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

Read More

And More