Site icon TLIFE

Βίκυ: “Είπε ότι είχε πάρει χάπια μαζί με αλκοόλ, αλλά δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο”

Είχα τέσσερα χρόνια σχέση με έναν άντδρα κι εδώ κι ενάμιση χρόνο ήμασταν και αρραβωνιασμένοι. Πριν λίγο καιρό χωρίσαμε λόγω διάφορων προβλημάτων στη σχέση μας.

Υπήρξε μια περίοδος με πολλούς τσακωμούς. Πρώτη φορά περνούσαμε αυτή τη φάση κι εγώ μην μπορώντας άλλο αυτήν την κατάσταση αποφάσισα να χωρίσουμε.

Ο σύντροφός μου -αν και πολλές φορές με απειλούσε όταν τσακωνόμασταν ότι θα χωρίσουμε- όταν του είπα ότι είναι καλύτερα να τελειώνουμε, προσπάθησε να μου αλλάξει γνώμη. Κι όχι μόνο τότε, αλλά συνέχισε κι αργότερα να προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί μου.

Είχα σχεδόν δυο μήνες να τον δω -καλό για μένα μιας και προσπαθούσα να ξεχαστώ και να προχωρήσω. Πριν λίγες μέρες όμως συνάντησα τον κολλητό του και μου είπε διάφορα που με ανησύχησαν.

Μου είπε πως ο πρώην μου δεν βγαίνει από το σπίτι κι όταν ο φίλος του τον επισκέπτονταν φερόταν κάπως περίεργα.

Επίσης, μου είπε ότι τον τελευταίο καιρό ο πρώην μου έπαιρνε κάποια χάπια για τη μέση του. Μια μέρα τηλεφώνησε στο φίλο του και του είπε να πάει σπίτι του γιατί δεν αισθανόταν καλά. Μετά από αρκετή προσπάθεια, είπε ότι είχε πάρει χάπια μαζί με αλκοόλ, αλλά δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο.

Ανησύχησα πολύ με όλα αυτά και προχθές του τηλεφώνησα για να βρεθούμε. Στο τηλέφωνο μου μιλούσε πολύ απότομα, αλλά όταν βρεθήκαμε από κοντά φερόταν κανονικά.

Του είπα για αυτά που μου είπε ο φίλος του και στην αρχή τα αρνήθηκε, αλλά μετά μου είπε ότι θα του ζητήσει το λόγο για όλα όσα μου αποκάλυψε. Εμμέσως δηλαδή το παραδέχτηκε.

Χθες με πήρε τηλέφωνο για να βρεθούμε και μου είπε να προσπαθήσουμε ξανά να είμαστε μαζί. Όταν τον ρώτησα ξανά όμως για αυτά που μου είπε ο φίλος του, νευρίασε και δεν απάντησε.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω ανησυχήσει με όλα αυτά και δεν ξέρω τι μπορεί όντως να συμβαίνει. Δεν θέλω να είμαι μακριά του γιατί τον αγαπάω. Αλλά τι μπορεί να είναι όλα αυτά που κάνει;

Βίκυ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr