Site icon TLIFE

Βίκυ: “Κι εκείνος έχει μακροχρόνια σχέση και μάλιστα ετοιμάζεται να παντρευτεί.”

Γεια σας.
Θα ήθελα κι εγώ τη γνώμη σας…

Είμαι 26 χρόνων κι έχω μια σχέση δέκα χρόνια. Είμαστε καλά με τον σύντροφό μου, δεν έχω κάποιο παράπονο. Όλα καλά.

Δουλεύω σε μια εταιρία και τον τελευταίο καιρό ήρθε ένας καινούριος συνάδελφος, ο οποίος με φλερτάρει από την πρώτη στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχω αποθαρρύνει, με κολακεύει το ενδιαφέρον του. Και μια μέρα που είχα μείνει αργά στο γραφείο και προσφέρθηκε να με πάει μέχρι το αυτοκίνητο καταλήξαμε να φιλιόμαστε.

Κι εκείνος έχει μακροχρόνια σχέση και μάλιστα ετοιμάζεται να παντρευτεί. Για μένα η ιστορία έμεινε εκεί. Δεν πήρε άλλες διαστάσεις στο μυαλό μου. Εκείνος όμως άρχισε να μου στέλνει μηνύματα και να συνεχίζει το φλερτ ακόμα πιο έντονα.

Δεν θέλω να χαλάσω τη σχέση μου, αγαπάω τον σύντροφό μου, αλλά δεν μπορώ να σας πω ότι δεν μου αρέσει και αυτή η φάση. Πιστεύετε ότι είναι επειδή μου αρέσει αυτός ο συνάδελφος ή είναι μια φάση που περνάω, επειδή είμαι 26 και έχω κάνει σχέση μόνο με έναν άντρα; Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει μερικές φορές αυτό… Ξέρω, κι ακούω συνέχεια γύρω μου, ότι είναι πολύ δύσκολο να μείνει κάποιος με τον ίδιο σύντροφο, χωρίς άλλες εμπειρίες. Και κάποια στιγμή θα τις αναζητήσει. Δεν νιώθω μέσα μου ακριβώς έτσι. Περνάω καλά με το αγόρι μου. Η συμπεριφορά μου όμως με έχει προβληματίσει αρκετά.

Ευχαριστώ,
Βίκυ


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr