Site icon TLIFE

Βίκυ: “Το πρόβλημά μου είναι η σχέση που διατηρεί με την πρώην του”

Καλησπέρα σας!
Χρειάζομαι κι εγώ τη γνώμη σας πάνω σε κάτι που με απασχολεί, με ενοχλεί και πραγματικά κάποιες φορές με τρελαίνει…

Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω μια σχέση. Ο σύντροφός μου πριν από μένα είχε μια μεγάλη σχέση για πέντε χρόνια. Όταν γνωριστήκαμε δεν είχε χωρίσει ακόμα. Τελικά χώρισε και από τότε είμαστε μαζί κανονικά.

Το πρόβλημά μου είναι η σχέση που διατηρεί με την πρώην του. Μου το είχε εξηγήσει από την αρχή ότι τη θεωρεί έναν πολύ δικό του άνθρωπο, δεν θέλει να τη βγάλει από τη ζωή του, απλά έχει τελειώσει το ερωτικό κομμάτι. Οκ. Το δέχτηκα.

Έχει περάσει όμως τόσος καιρός από τότε που χώρισαν και η τηλεφωνική τους επικοινωνία είναι σχεδόν καθημερινή. Επειδή εκείνη δεν έχει κάνει ακόμα άλλη σχέση, όταν της συμβαίνει κάτι παίρνει τον δικό μου σύντροφο κι εκείνος τρέχει. Και πόσα μπορεί να μην ξέρω…

Πείτε μου, εσείς όλο αυτό το βρίσκεται φυσιολογικό; Εκείνος, όταν πια άρχισα να αντιδρώ και να διαμαρτύρομαι, προσπαθεί να με καθησυχάσει λέγοντάς μου ότι δεν τρέχει τίποτα, ότι είναι απλά ένας δικός του άνθρωπος και τέτοια. Εγώ όμως δεν καλύπτομαι από αυτές τις απαντήσεις. Ποιος άνθρωπος χωρίζει και διατηρεί καθημερινή επικοινωνία με την πρώην;

Πείτε μου… Θα ακούσω με μεγάλο ενδιαφέρον τις γνώμες σας. Τις χρειάζομαι γιατί νομίζω ότι θα τρελαθώ.

Βίκυ


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr