Site icon TLIFE

Βιργινία: “Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την κολλητή μου…”

Γεια σας!

Ονομάζομαι Βιργινία και αποφάσισα να γράψω εδώ καθώς τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με την κολλητή μου.

Η αλήθεια είναι ότι την αγαπώ πάρα πολύ και κάνουμε πολύ καλή παρέα… Αλλά τώρα τελευταία, όταν διαφωνούμε πάνω σε κάτι με κρίνει με πολύ αυστηρό τρόπο.

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: Πριν δύο χρόνια είχα σχέση με τον Σ. Ήταν πολύ καλό παιδί, μου φερόταν πολύ καλά αλλά ο χωρισμός έγινε με κάπως άσχημο τρόπο και ειπώθηκαν κουβέντες βαριές από μέρους του.

Έπειτα μου ζήτησε συγνώμη κι εγώ αναρωτιόμουν αν θα έπρεπε να τον ξαναδεχτώ πίσω. Η κολλητή μου μόλις έμαθε ότι σκεφτόμουν να τον συγχωρέσω έγινε έξαλλη. Άρχισε να μου φωνάζει ότι δεν σέβομαι καθόλου τον εαυτό μου κι ότι αν αφήνω να υπάρχουν άτομα σαν τον Σ. στη ζωή μου και να μου μιλάνε τόσο άσχημα θα είμαι πάντα αξιολύπητη και δυστυχισμένη.

Η αλήθεια είναι ότι τα ερωτικά μου ήταν πάντα άτυχα κι έμπλεκα με ακατάλληλα άτομα. Το ξέρω ότι κάνω λάθη αλλά μου τη δίνει να με κρίνει τόσο άσχημα. Έχω επίγνωση των πράξεών μου και ξέρω ότι πολλά πράγματα δεν τα χειρίζομαι σωστά, αλλά κι εκείνη δεν είναι καθόλου υποστηρικτική ώρες ώρες και μιλάει πολύ απόλυτα και αυστηρά.

Ξέρω ότι τα λέει για το καλό μου αλλά ειλικρινά είναι πολύ αυστηρή μαζί μου. Τις προάλλες μάλιστα ο Σ. μου έστειλε μήνυμα κι εγώ του απάντησα. Έτσι και της το πω θα αρχίσει πάλι να μου φωνάζει.

Μια φορά δεν άντεξα και της είπα ότι δεν θέλω να με κρίνει κι εκείνη μου είπε ότι μου μιλάει κάπως απότομα για να με “ξυπνήσει” και να είμαι πιο δυναμική στις αποφάσεις μου, αλλά ειλικρινά ώρες ώρες διστάζω να της μιλάω για να αποφύγω τον “εξάψαλμο”.

Είναι πολύ καλή κοπέλα και νοιάζεται για μένα, αλλά μερικές φορές μιλάει πολύ σκληρά… Πώς να το χειριστώ;

Βιργινία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr