Site icon TLIFE

Βιβή: “12 η ώρα τη νύχτα η Α. του έστειλε μήνυμα στο κινητό χωρίς λόγο.”

Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου τρίτου καθώς έχω τρελαθεί με τις συμβουλές που έχω ακούσει από τον περίγυρό μου!

Είμαι σε σταθερή σχέση τα τελευταία χρόνια και συζώ με τον συνομήλικό μου (25 χρόνων) σύντροφό μου. Νιώθω ότι τα πάμε καλά. Και λέω νιώθω γιατί επηρεάστηκα από κάτι που έγινε το χθεσινό βράδυ.

Καταρχάς να σας πω -για να καταλάβετε τη συνέχεια- πως γνωρίζω όλους τους συναδέλφους του συντρόφου μου και μάλιστα με μια κοπέλα έχουμε πολύ στενή φιλική σχέση πλέον.

Αυτή με έχει προειδοποιήσει στις συζητήσεις μας να προσέχω την Α., συνάδελφό τους επίσης, η οποία “ρίχνεται” σε όλους γενικά και μάλιστα σχολιάζει αρνητικά την εμφάνισή μου χωρίς να υπάρχει λόγος.

Αυτά τα γνώριζα άλλωστε καθώς ο σύντροφός μου, μου τα είχε μεταφέρει πρώτος, λέγοντάς μου ότι δεν πρόκειται να με απατήσει με καμία και πως ό,τι λέει το λέει γιατί με ζηλεύει.

Χθες βέβαια, 12 η ώρα τη νύχτα η Α. του έστειλε μήνυμα στο κινητό χωρίς λόγο. Έτσι απλά για να του πιάσει την κουβέντα. Μάλιστα λίγο που πρόλαβα να δω από τη συνομιλία τους ο σύντροφός μου την είχε προσκαλέσει για καφέ μαζί με έναν συνάδελφό τους και φίλο τους, αλλά εκείνη δεν μπόρεσε.

Της απάντησε: “Α., έχουμε και σχέση, κόψε τις μ@#€ς σου”. Του ζήτησα να διαβάσω και τα υπόλοιπα μηνύματα αλλά αρνήθηκε! Μου είπε ότι την κάλεσε γιατί ενδιαφέρεται ο φίλος του και θέλει να τους κάνει το κονέ.

Εγώ θύμωσα και του είπα πως αν ενδιαφέρεται ο φίλος του, τότε αυτός έπρεπε να στείλει και ότι σίγουρα της έδωσε το δικαίωμα για να του στείλει τέτοια ώρα!

Δεν ξέρω τι να κάνω; Έχω άδικο που τον κατηγόρησα; Πρέπει να κάνω κάτι; Να μιλήσω σε αυτήν; Τώρα ζηλεύω πολύ…

Βιβή

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr