Site icon TLIFE

Βιβή: “Φοβάμαι ότι δεν θα μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια για μένα…”

Γεια σας και από μένα κορίτσια!

Θα ήθελα κι εγώ να σας πω κάτι που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Χρειάζομαι τις γνώμες σας και να μου πείτε πραγματικά τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου…

Πριν 2 χρόνια περίπου τα είχα με ένα παιδί. Ήμασταν μαζί 1,5 χρόνο. Μια σχέση κανονική χωρίς πολλά παρατράγουδα, εντάσεις και τσακωμούς. Τότε ακόμα ήμασταν φοιτητές. Χωρίσαμε γιατί εγώ πήγα με κάποιον άλλον όταν περνάγαμε μια φάση, λίγο βαρετή θα την έλεγα. Η σχέση είχε ρουτινιάσει, δεν ένιωθα το ίδιο ερωτευμένη, αλλά δεν τολμούσα να του πω να χωρίσουμε -δεν ήξερα τον τρόπο βασικά, οπότε του ζήτησα λίγο χρόνο.

Ήταν λάθος μου που πήγα με άλλον, το ξέρω και για αυτό αποφάσισα να του το πω. Εκείνος μου είπε αμέσως να χωρίσουμε. Δυστυχώς συνυπάρχουμε στην ίδια παρέα, οπότε συνεχίσαμε να βρισκόμαστε αναγκαστικά. Με τον καιρό αυτή η awkward φάση άρχισε να εξομαλύνεται -ευτυχώς.

Πριν λίγους μήνες όμως γνώρισα τον συγκάτοικό του και κάπου εδώ αρχίζει το πρόβλημα. Ο νέος συγκάτοικός του είναι ξάδερφος ενός φίλου από την παρέα. Πάνω σε μια συζήτηση λοιπόν ο πρώην μου πρότεινε στον κοινό μας φίλο να μείνει ο ξάδερφος του μαζί του (έψαχνε έτσι κι αλλιώς συγκάτοικο).

Το παιδί είναι από επαρχία και δεν ήξερε κανέναν εδώ, οπότε ενσωματώθηκε και αυτό στην παρέα μας. Βγαίνουμε σχεδόν κάθε μέρα (ο πρώην δεν έρχεται συχνά), περνάμε τέλεια και έχουμε έρθει πολύ κοντά. Το θέμα είναι ότι πέρα από το φιλικό κυριαρχεί κι ένα ερωτικό στοιχείο. Από ότι έχω καταλάβει και από ότι μου έχει πει σχεδόν ξεκάθαρα του αρέσω και μου αρέσει κι εμένα. Πολύ!

Το μόνο που με εμποδίζει από το να προχωρήσω είναι ο πρώην μου. Μένουν στο ίδιο σπίτι και νιώθω λίγο περίεργα με όλο αυτό. Έχουν περάσει δύο χρόνια από όταν χωρίσαμε αλλά δεν με συγχώρεσε ποτέ και το ξέρω. Συν του ότι φοβάμαι ότι δεν θα μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια για μένα. Συγκάτοικοι είναι, δεν μπορεί να μην μιλάνε για αυτά.

Τι να κάνω;

Βιβή

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr