Χ.: “Μου είπε ότι θα προσπαθήσει να το λύσει μόνος του κι αν όχι θα απευθυνθεί σε ειδικό.”

Καλησπέρα!

Αποφάσισα να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας το πρόβλημά μου, αν και δεν περίμενα ότι θα το κάνω ποτέ. Είναι όμως κάτι πολύ προσωπικό που μου είναι δύσκολο να μοιραστώ με τις φίλες μου. Ντρέπομαι.

Ο σύντροφός μου είναι εθισμένος στο πορνό. Κι αυτό δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Μου το παραδέχτηκε ο ίδιος, όταν ξεκίνησα μια κουβέντα για την ερωτική μας ζωή, η οποία είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Κάτι είχα υποψιαστεί, είχαν πέσει διάφορα στην αντίληψή μου, αλλά σκεφτόμουνα ότι όλοι οι άντρες παρακολουθούν πορνό, οπότε δεν έδωσα και μεγάλη σημασία. Το σεξ όμως μεταξύ μας μειωνόταν συνεχώς. Φτάσαμε να κάνουμε έρωτα μία φορά το μήνα -κι αν.

Κι εκεί, μου είπε, ότι νομίζει πως έχει πρόβλημα. Και ότι μάλλον έχει εθιστεί στο πορνό. Έπαθα σοκ. Δεν ήξερα τι να πω, ούτε πως να το χειριστώ. Στεναχωρήθηκα, του είπα να πάει σε κάποιον ειδικό και έληξα την κουβέντα εκεί. Λίγες μέρες αργότερα, μου είπε ότι θα προσπαθήσει να το λύσει μόνος του κι αν όχι θα απευθυνθεί σε ειδικό.

Από εκείνη τη μέρα, όμως, για μένα άλλαξαν όλα. Έχει αλλάξει εντελώς ο τρόπος που τον βλέπω. Και ο τρόπος που του φέρομαι. Δεν θέλω να με αγγίζει καν. Κατά τα άλλα, είναι πραγματικά ένας υπέροχος σύντροφος, αλλά δεν ξέρω αν αντέχω άλλο να είμαι μαζί του.

Χ.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More