Χ.: “Τον σκέφτομαι συνέχεια. Τι να κάνω;”

Γεια σας.
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Αυτές τις μέρες έχει έρθει στο μέρος που μένω (μένω στην επαρχία) ένα αγόρι για διακοπές. Τον φιλοξενούν κάτι φίλοι του που η καταγωγή τους είναι από εδώ, αλλά δεν έχω επαφές μαζί τους, γιατί μένουν στην Αθήνα και έρχονται εδώ μόνο για διακοπές.

Μου άρεσε όμως πάρα πολύ, από την πρώτη στιγμή που τον είδα και δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Όποτε τύχει να συναντηθούμε σε κάποιο μαγαζί κι αυτός με κοιτάει πολύ έντονα και μια φορά μου χαμογέλασε, αλλά δεν έχει κάνει κάποια κίνηση.

Τι να κάνω; Πώς να τον πλησιάσω; Άκουσα το όνομά του που τον φωνάζανε, αλλά μόνο αυτό. Δεν ξέρω το επίθετό του ώστε να τον ψάξω στο fb. Και δεν ξέρω για πόσες μέρες θα είναι εδώ.

Τον σκέφτομαι συνέχεια. Δεν έχουμε όμως κοινούς γνωστούς. Αυτά τα παιδιά με τα οποία έχει έρθει είναι μεγαλύτερά μου. Τι να κάνω;

Χ.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Χρησιμοποιήσε το παλιό, κάλο κόλπο και δοκιμασμένο, όταν τον πετύχεις στο μαγαζί για ποτό… ω συγνώμη ήταν τυχαίο… και ρήξε το ποτό σου επάνω του… μια αφορμή για να μιλήσετε και άσε το πράγμα μετά να κυλήσει! καλή επιτυχία!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More